Kayıtsız iPhone 11 kaçtan sayılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba değerli Sosyalciler. Ablamda kayıtsız iPhone 11 var Eylül'de süresi bitecek. Ona sürpriz yapıp kayıtlı iPhone almak istiyorum ama onun telefonunun parasını koymak istiyorum. Kaçtan sayarlar kayıtsız IPhone'u?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yurt dışı ürünü değil mi? Açıkçası pek edeceğini sanmıyorum çünkü kayıt ettirmek aşırı pahalı yani iPhone 13 falan alınabilir o paraya o yüzden bence alan olmaz anca yurt dışında yaşayan biri alır ki oda yine bayağı bir düşüğe alır.

Genelde yurt dışı ürünlerde para eden cihazlar 14 pro ve üstü oluyor. O yüzden 11 e alıcı bulabileceğinizi çok düşünmüyorum. Bulsanız bile çok düşük ücretlerle karşılaşırsınız. İsterseniz elinizde tutup olası bir ani telefon ihtiyacında kullanabilirsiniz.

Evet hocam, Almanya'dan teyzemler getirdi 8 ay önce. Bu sene son kez kullanılacak çünkü 1 yılını dolduruyor. Evet ne yazık ki çok pahalı kayıt parası. Şöyle 4-5 liraya satılır mı?

Evet hocam, Almanya'dan teyzemler getirdi 8 ay önce. Bu sene son kez kullanılacak çünkü 1 yılını dolduruyor. Evet ne yazık ki çok pahalı kayıt parası. Şöyle 4-5 liraya satılır mı?
Şansınızı deneyin hocam benim fikrim türkiyeden alan olmaz belki olursa telefoncular alabilir sarı siteye koyun ilanı yaz sezonu geliyor gurbetçilerden belki alan olabilir zaten yurt dışında kayıt politikası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…