Kayıtsız telefon alınır mı?

Bütçe
4000-6000
Israrla S20 FE almayacağım dediğiniz için alınabilir. Bu kadar para verip garantisiz cihaz almam.
Hocam S20 FE ve A52 gerçekten çok güzel telefonlar ama plastik kaliteleri hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden başka telefonlara bakıyorum. Sizce OnePlus 9R mı yoksa Blackshark 4 mü? Blackshark 4, kayıtlı ve garantili. @Elan Morin Tedronai @BERWAR

Son düzenleme:
Performans olarak aralarında fark yok. Kamera olarak 9R daha iyi. Yazılım olarak 9R daha iyi. İncelik ve hafiflik olarak 9R daha iyi. 9R daha albenili bir telefon ama garantisinin olmaması işi bozuyor. Garanti benim için önemli değil diyorsan 9R al.

@BERWAR @Elan Morin Tedronai hocalarım OnePlus 9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? 2K ve AMOLED olan ayrıca 120Hz özelliğide bulunan ekranı muhteşem. Kamera da sanırım hasselbald adlı firmaya ait, güzel bir firma mı? İşlemcisi Snapdragon 888 ve 800.000 AnTuTu skoru yapmış bu muhteşem bir değer. Fiyat da 8400 TL sanırım bu telefon için bedava. Kablolu 65W, kablosuz 50W şarj hızıda çok iyi. Siz ne dersiniz?

(Fiyat 8400 ve kapalı, jelatinli kutu. 8 GB RAM'e sahip)

OnePlus 9R ile arasındaki farka değer mi? 9r, 12 GB RAM'li. 6800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün konuyu okudum, plastik kalitesine sanki biraz fazla takmışsınız. Bu kadar para verdiğiniz telefonu kılıfsız mı kullanacaksınız gerçekten?

Bir tarafta resmi garantisi olmayan, bir sorun yaşasanız muhatap bile bulamayacağınız, hangi suça karıştığı belli olmayan IMEI’lerin atıldığı OnePlus var. Öbür tarafta sadece plastik kalitesi yüzünden elediğiniz mis gibi resmi garantili SD865’li S20 FE var. Bin kere de bu ikisinin arasında kalsam bininde de Samsung’u seçerim. Sadece kendi yorumumu yaptım, seçiminizde kolaylıklar dilerim

Bende bu işe karşıyım fakat gerçekten cihaz ve fiyat çok iyi geldi. S20 FE fena değil inceledim. Bir gün rezalet gelirken diğer gün hoşuma gitmeye başlıyor. Hala aradayım. Bir yandan Xiaomi Civi'yi de bekliyorum, sanırım gelmeyecek.

@BERWAR hocam S21 FE'den bir haber var mı? Fiyatını merak ediyorum, Exynos 2100 modeli alınır mı? Bir de Snapdragon işlemcili modeli gelir mi? Ayrıca kamera ve video bakımından 9R mı, S20 FE mi daha iyi?

S21 FE modelinin fiyatı 820$. Vergisiz fiyatı bile 10 bin TL üstü olur. Exynos 2100 ile gelir Türkiye'ye diye düşünüyorum. Exynos 2100, Exynos 990 gibi rezil bir işlemci değil. SD 888 varyantı da gelebilir. Arka ana kamerada S20 FE, 9R modelinden daha iyi.

@BERWAR @Elan Morin Tedronai son karar olarak S20 FE aldım, çok da memnunum. Her şey için teşekkürler.

Hahaha vallahi keyifle okudum tüm mesajları.
Yorum fikir isterken başta Samsung olmasın deseydiniz ısrarla S20 FE al al diyen cıkmazdı.
İlginç olan S20FE almanız.
Dun rastgele MediaMarkt önünde geçerken X3GT merak ettim yok ellerinde.
S20FE 6 RAM olanı 8600 TL.
Internette 6 RAM 7400-8 RAM - 8600.
Siz nereden kaç TL aldınız?
RAM 6 mı 8 mi?

Samsung'un kendi şubesinden aldım. 6 GB RAM'li. 7900 TL'idi. Yanında ücretsiz olarak buds 2 verdiler. Üründen çok memnunum. 120 Hz çok güzel duruyor, 60 kullanamıyorum . @BERWAR Android 12 gelmiş bile hemen güncelledim. Çok memnunum. (lacivert 2 haftadır falan stoklarda yokmuş, Ankara'dayım.)

Dosya Ekleri

• IMG_20220129_201057.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20220129_214403.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…