Hocam S20 FE ve A52 gerçekten çok güzel telefonlar ama plastik kaliteleri hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden başka telefonlara bakıyorum. Sizce OnePlus 9R mı yoksa Blackshark 4 mü? Blackshark 4, kayıtlı ve garantili. @Elan Morin Tedronai @BERWARIsrarla S20 FE almayacağım dediğiniz için alınabilir. Bu kadar para verip garantisiz cihaz almam.
Bütün konuyu okudum, plastik kalitesine sanki biraz fazla takmışsınız. Bu kadar para verdiğiniz telefonu kılıfsız mı kullanacaksınız gerçekten?Hocam S20 FE ve A52 gerçekten çok güzel telefonlar ama plastik kaliteleri hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden başka telefonlara bakıyorum. Sizce OnePlus 9R mı yoksa Blackshark 4 mü? Blackshark 4, kayıtlı ve garantili. @Elan Morin Tedronai @BERWAR
Bende bu işe karşıyım fakat gerçekten cihaz ve fiyat çok iyi geldi. S20 FE fena değil inceledim. Bir gün rezalet gelirken diğer gün hoşuma gitmeye başlıyor. Hala aradayım. Bir yandan Xiaomi Civi'yi de bekliyorum, sanırım gelmeyecek.Bütün konuyu okudum, plastik kalitesine sanki biraz fazla takmışsınız. Bu kadar para verdiğiniz telefonu kılıfsız mı kullanacaksınız gerçekten?
Bir tarafta resmi garantisi olmayan, bir sorun yaşasanız muhatap bile bulamayacağınız, hangi suça karıştığı belli olmayan IMEI’lerin atıldığı OnePlus var. Öbür tarafta sadece plastik kalitesi yüzünden elediğiniz mis gibi resmi garantili SD865’li S20 FE var. Bin kere de bu ikisinin arasında kalsam bininde de Samsung’u seçerim. Sadece kendi yorumumu yaptım, seçiminizde kolaylıklar dilerim
@BERWAR @Elan Morin Tedronai son karar olarak S20 FE aldım, çok da memnunum. Her şey için teşekkürler.
Hahaha vallahi keyifle okudum tüm mesajları.
Yorum fikir isterken başta Samsung olmasın deseydiniz ısrarla S20 FE al al diyen cıkmazdı.
İlginç olan S20FE almanız.
Dun rastgele MediaMarkt önünde geçerken X3GT merak ettim yok ellerinde.
S20FE 6 RAM olanı 8600 TL.
Internette 6 RAM 7400-8 RAM - 8600.
Siz nereden kaç TL aldınız?
RAM 6 mı 8 mi?