Kayıtsız telefon alınır mı?

Bütçe
4000-6000
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Dediğim gibi daha 1-2 hafta önce 6gb ram 7000 küsür ama 8e yakın değil.
8gb ram olanı ise 8400-8600 idi baya cıkmış.
Bide galiba tutulunca fiyat çıkıyor.
7000-7500-8000 ne alayım sorana s20fe tavsiye ediliyor hep.
Poco x3 gt ile Poco x3 pro fiyatı aynı 5600.
Suan x3 gt 5.960-x3 pro 5.500 garip şeyler oluyor piyasada.

Ben X3 GT yerine X3 Pro alırdım, işlemci yüzünden. Benim önerim S20 FE olur. X3 Pro da kardeşim kullanıyor, kötü değil. Ekran, hoparlör ve kamera S20 FE'de daha iyi. X3 Pro kötü değil, öyle bir algı oluşmasın. Aldığımda hediye olarak Buds 2 verdiler. Bu gerçekten benim için rahatlık oldu. Kulaklık çok güzel.

Hayırlı olsun. Buds 2 ihtiyacın yoksa pahalı almışsın. Çünkü nette 7000 TL. Buds ile beraber Samsung sitesindeki fiyata denk geliyor.

Aslında internetten alacaktım fakat nedense garanti işi sıkıntı çıkarır diye korktum. Ailemde olsun sen mağazadan al deyince bende aldım. Hocam ama iyi ki S20 FE almışım. Çok sevdim, Allah herkese nasip etsin. Kulaklıkların Bass'lar çok hoş, aşırı hafif. Dolby ses desteği gerçekten çok işe yarıyormuş. Ekran 120Hz'e alışınca 60 kullanamıyorum. Saatimde Samsung'undu. Meşhur üçgeni tamamladım. Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah. Her şey için çok teşekkür ederim.
@BERWAR Hocam bir sorum olacaktı. Şimdi S20 FE'ye Android 12 ve OneUİ 4 geldi. Daha ne kadar güncelleme alacak? Android 14'ü görür müyüz? OneUİ 5 gelir mi?

Son düzenleme:

Hocam Huawei P40 Lite IMEI atılıyor mu?

Huawei P40 Lite IMEI atılıyor mu?
Atılmıyor, sonradan güncelleme ile geldi mi bilmiyorum. Sanmıyorum ama IMEI atıldığını.
Bir de sitede destek verilmiyor bu cihazlara yasa dışı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…