Kayseri deprem bölgesi ilan edilecek mi?

Merhaba arkadaşlar. Kayseri'de yaşıyorum ve burada sürekli olarak 2-3 güne bir 3.5-4-4.5 şiddetlerinde deprem oluyor. Cevremdeki insanlar da pazartesi yani yarın deprem bölgesi ilan edilip edilemeyeceği aciklanacak diyorlar. Deprem bölgesi ilan edilir mi? İlan edilirse okul kapanma söz konusu olur mu? Depremden sonra okula gitme isteğim hiç kalmadı.
Bende Kayseri'de yaşıyorum fakat olmuyor. Size öyle geliyor olmalı. Ayrıca bu büyük depremler sonrası Kayseri afet bölgesi ilan edildi. Fakat çoğu afet bölgesi okula başladı zaten. Niye Kayseri tatil edilsin? Ayrıca bana göre okulda bu depremleri vs. unutuyordum. Siz hâlen o anları unutmadınız mı? İlginç. Bence travma oluşmuş sizde. Bir psikoloğa veya okul psikolojik danışmanı (rehber öğretmen) danışın. Yardımcı olurlar.

Kayseri'de yaşıyorum
Ekran görüntüsü 2023-04-14 180954.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değiştirin hocam. Unuttunuz sanırım.

3.5-4.5 deyip geçmeyin hocam fena sallıyor.
7.5 şiddeti 4.5 olanın 1000 katı oluyor, farkındasınızdır umarım. Burada azımsanmayacak kısım o tarz deprem yaşamıştır. Fena falan sallamıyor. Salıncakta falan olmanız lazım.

Bende Kayseri'de yaşıyorum fakat olmuyor. Size öyle geliyor olmalı. Ayrıca bu büyük depremler sonrası Kayseri afet bölgesi ilan edildi. Fakat çoğu afet bölgesi okula başladı zaten. Niye Kayseri tatil edilsin? Ayrıca bana göre okulda bu depremleri vs. unutuyordum. Siz hâlen o anları unutmadınız mı? İlginç. Bence travma oluşmuş sizde. Bir psikoloğa veya okul psikolojik danışmanı (rehber öğretmen) danışın. Yardımcı olurlar.
En son Yahyalı'da 3,5 civarı olmuştu yaklaşık 2-3 hafta önce. Uzun zamandır olmuyor evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı