Kayseri'de iyi ve güvenilir bilgisayarcı önerisi

Ekran kartıma termal macun sürdüreceğim ve kasayı temizletmek istiyorum. İşinde iyi, güvenilir önerebileceğiniz bilgisayarcılar var mıdır?

Ekran kartıma termal macun sürdüreceğim ve kasayı temizletmek istiyorum. İşinde iyi, güvenilir önerebileceğiniz bilgisayarcılar var mıdır?
Hocam, kendiniz yapmanız daha iyi olur bence. Sadece termal macuna bile dehşet para isteyenleri gördüm. Birkaç video izleyerek, bir eldivenle yapabilirsiniz diye düşünüyorum (statik elektrikten dolayı).

Hocam, kendiniz yapmanız daha iyi olur bence. Sadece termal macuna bile dehşet para isteyenleri gördüm. Birkaç video izleyerek, bir eldivenle yapabilirsiniz diye düşünüyorum (statik elektrikten dolayı).

İşlemci olsa bende aynısını söyleyeceğim ama ekran kartının macununun değişimi biraz zahmetli işlemciye göre. Bende bilgisayarımın her şeyini kendim yaparım ama ekran kartının macununu bilgisayarcıya bırakıyorum.

1 hafta önce falan yaptım, biraz zahmetli fakat zor değil. Çipin üstünü ve bakır bloğu temizleyip, macunu sürdükten sonra dağıtıp kapattım. Bilgisayarcı, tamir durumlarında gerekli bence.

Termal macunun kendisi 300-400 tl değil mi zaten ne kadar isteyebilir ki? Kasa temizliği falan da var hepsi aradan çıksın. Kendim hem bilmiyorum hem de uğraşamam

Termal macunun kendisi 300-400 tl değil mi zaten ne kadar isteyebilir ki? Kasa temizliği falan da var hepsi aradan çıksın. Kendim hem bilmiyorum hem de uğraşamam

Yerden yere değişir ama 500-600 altı istemez muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…