Efem
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar, iyi Sosyal'ler iyi akşamlar olsun herkese. Arkadaşlar bugün talihsiz bir durum yaşadım. Oturduğum şehrin çarşı civarında aracımla seyrederken önüme iki araç arasından bir anda ne yazık ki bir köpek atladı. Bende duramadım ya keşke durabilseydim. Hız sınırı 40 ya da 50 km civarı olmalı diye hatırlıyorum, hızım 35 civarları idi tam rakamlar veremeyeceğim kusura bakmayın. Hayvan önüme atladı ve gördüğüm anda tek yapabildiğim şey frene basmak oldu, o an hiç dikkat etmedim ama 15 veyahut daha az bir sürat ile çarptım hayvana. Benim kendi görüşüm yani gözlemim kadarıyla hayvanda herhangi bir şey yok, kazadan sonra oradan uzaklaştı fakat etraftan yemediğim linç kalmadı. Saldırı desem az olmaz diye düşünüyorum. Etraftaki sözde hayvansever arkadaşlardan bir iki kişi araç başına geldi ve beni aşağı indirmeye çalıştı fakat ne yazık ki hayvana dahi bakamadan oradan uzaklaşmak zorunda kaldım. Bir de tampona da tekme yedim. Durum bu arkadaşlar. Düşüncelerinizi merak ediyorum ve özellikle saldıran bu iki kişiye karşı yapabileceğim bir şey var mıdır? Tam ayrıntılandıramamış olabilirim kusuruma bakmayın.