Kazalı motor almak mantıklı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Grenajları zaten bir çok kullanıcı değiştirerek kullanıyor ve sorun yaşamıyor. Siz motosikletin motoruna bir zarar gelmiş mi en çok ona önem verin. Öğrenmek için güzel bir fırsat olur size.
Tamir işini yaptırmak için de iyi bir usta bulun, sanayide emin olun mükemmel ustalar var. Benzin deposu çekiçlenebilecek veya vakumlanabilecek bir durumdaysa onu da düzeltirler.

Ben Hyosung 250 R için hazırlık yapıyorum, umarım ikimiz de kavuşuruz bebeklerimize.

Bu arada güvenlik ekipmanlarını almayı unutma. Sağlam bir kask ve koruyucular trafiğe çıkmak için şart.

Ekipmanlar için de sağlam bütçe gerekecek, bugüne kadar kasksız skutere artçı olarak bile binmedim. Bundan sonra da binmem, emin olabilirsin.
Hyosung 250 R de güzel gözüküyor, umarım hayırlı olur senin için de.

Arkadaşlar yan büyük grenajların arkasında kalan tahminen plastik parçalar da sürtünmeden dolayı hasar görmüş ve çıkartılmış.
Ancak şasi sağlam gözüküyormuş, demirlerde çizik falan yokmuş.

İki tarafında grenajlar yokmuş :) Ve ön takım tamamen değişecek.

asd.jpg

Arkadaşlar 125R sandığımız motor 250R çıktı :) Ölüsü bile 3.000 eder diye biliyorum.
Yattı sanki motor işi :(

Benim amacım 1500'a tamir edilebilir ancak güzel bir motor almak ve yavaşça toparlamaktı.

Altı üst babama 250R'ı bu halde kaça sattığını sorduracağım, saçma sapan arkadaşlarıyla muhatap oluyoruz.
Babamı arıyorum lavuğun teki çıkıp 2500TL'ye Kanuni Seyhan 150 satmaya çalışıyor :) Laftan, sözden anlamaz boş insanın teki.
Adama motorun yapısı hoşuma gitmezse zaten o iş yatar diyorum, 2500TL bütçe yok diyorum hala daha gel bir sesini dinle diyor.
Motor sürmeyi bilmiyorum diyorum, gel ben öğretirim bir turlarsın Çamlıca diyor. Yahu ne Çamlıca'da turlaması bey amcaaa.
Ulan insanı vallahi billahi fıtık ettiler :)

Böyle olacağını bilsem yurt dışındaki arkadaşıma 700D SLR kamera aldırırdım, çantasında gelirdi. Fırsatı da kaçırdık.
Ama işte hayat böyle. 17 yaşında 250R gibi 10 milyarlık motorlara zaten bu kadar kolay yoldan sahip olamazdım.
Anlamam gerekirdi :) İkincisi ise bir iş yapıyorsan tek yapacaksın, tek yürüyeceksin o yolda.

Artık yarın şu 250R'ın fiyatını öğrenebilirsem öğrenirim, olmazsa da umurumda bile değil.
En kötü ihtimalle CANON 700D alır kurtulurum ya.

Eldeki para ile kazalı bir 250R'ı bile alamıyorum açık ve net bir biçimde.
Daha lise talebesiyim, adam akıllı çalışmıyorum bile. 10bin liralık 250R benim neyime diye sormalıydım kendime.
Bu motorun sahibi 35 yaşında adam, benim gibi lise zamanlarında motorun lastiğini bile alamayacak durumdaydı belki de.

Kendimi beğenmişlik yaptım, skutere binecek kadar ezik miyim falan dedim :) Ve cevabı aldım, evet skutere binecek kadar eziğim :)
Bunu söylemekten onur duyuyorum :) İyi bir skutere binebilecek imkanım olduğu için şükürler olsun.

Keşke motor bir üst model çıkmasaydı demeyeceğim, hepsinin canı cehenneme :) Gidip çeyrek altın falan yapacağım, düğünlerde takarız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı