Kazı çalışması fiber mi?

Rayp

Kilopat
Katılım
29 Nisan 2016
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yolları kazıp büyük turuncu turuncu kabloları koydular içine sabah kalktığımda binanın kapısının önünde şöyle bir şey vardı bu ne fiber internet mi nasıl aktif olur?

Screenshot_20210731-153831_WhatsApp.jpg


Screenshot_20210731-153857_WhatsApp.jpg
 
Evet superonline fiber altyapi gelmis. Bir iki aya anca aktif olur. Butun ilcenizde yapiliyorsa daha da uzun surebilir. Sadece sizin sokaginizda yapiliyorsa daha da kisa surebilir.
 
Turkcell firması kendi fiber altyapısını döşüyor. Bu sayede Turkcell Superonline internet alırsanız türktelekom altyapısı kullanmadan, eve kadar kendi altyapısından internet sağlayacak. Böylece apartman içindeki eski telefon kablosundan kaynaklanan internet hızı düşüklüğü yerine net hız almaya başlayacaksınız.
 
Bu arada o konulanlar sadece kablo kanallari. Daha apartmana kablo dosenecek ve bask takilacak akabinde ana hat kablosuyla apartmana giden kablo birlestirilecek.
 
Bu şey konulduğuna göre 1-2 haftaya altyapı tamamlanır. Tamamamlandıktan sonra aktif olma süresi tamamen onlara bağlı. Aynı tecrübeyi yaşadım bu sene.
 
Tamamlanınca binanıza gelip söyleyecekler yöneticiniz protokol imzalayacak 2-3 hafta sonra binaya hattı döşeyecekler kutu koyacaklar onun aktif olması 1 hafta olacak önünüzde 2 aylık bir zaman var takribi en yakın. Ben bu süreci yaşadım oradan biliyorum.
 

Geri
Yukarı