Kazı çalışması fiber mi?

Superonline çekti merkezin her yerine belediye tarafı Full fiber şu anda.
Çok iyi haber. Mart ayına kadar İstasyon Mah. - Kazım Karabekir Mah. tarafında ikame ediyordum. Taşınsam da çok sevindim. O bölgenin çok ihtiyacı vardı.
Superonline çekti merkezin her yerine belediye tarafı Full fiber şu anda.
@Laudatory , uygun olduğunuz zaman bina içinde ki kutunun fotosunu atabilir misiniz? Bu arada abone olduysanız hangi marka model ont ve modem verdiler?
 
Son düzenleme:
Koca mahalle yapılıyor hocam bir yandan belediye asfalt atıyor bir yandan başka bir ekip kablo koyuyor 100'den fazla bina var ama her bina önüne getirmediler kafam karıştı şimdi ben birkaç hafta sonra Turkcell ile konuşayım o zaman.
Butun mahallede yapiliyorsa dedigim gibi uzun surebilir ya da ilk acilanlardan biri de olabilir. Direkt Turkcell ile konusmaniz bir ise yaramaz. Cok denedim asla birsey yapmiyorlar. İlcenizde ya da ilinizde Superonline bayisi varsa onlarla konusun ya da interneti acilan apartmanlara satis temsilcileri kart birakiyor. Onlara mesaj atarakta durumu hizlandirabilirsiniz. Ben oyle yaptim ve iki uc gun once hattim acildi. Ama buna ragmen ilk acilan apartmanlardan 1.5 ay sonra hattim acildi. Torpilsiz pek birsey olmuyor maalesef.
 

Geri
Yukarı