Elektronik KC3000 1TB SSD 1899 TL

Ben Monster laptop için alacakdım genel kullanım ve yüksek boyutlu oyun kullanımı Twitchde'de yayın yapıyorum sıcaklık olayı kafamı karıştırdı. Laptoplar KC3000 kullanamayacak mı yani boşuna mı almış olurum bu indirimde?

O zaman laptop için sipariş vereyim mi KC3000'ni güzel fiyat geldi bana. Bayadırda bekliyordum sizin ısınıyor yazısını görünce iptal ettim.

Gen4 SSD'lerin çoğu ısınıyor zaten yüksek hızlardan dolayı. Laptopta soğutucu için termal pad vs yoksa performansta düşmeler vs olabilir ama ne kadar günlük kullanımı etkiler bilemiyorum. Gen 4 desteklemiyorsa laptopun gen3 kaliteli bir M.2 daha iyi olabilir 970 EVO gibi.

Gen4 SSD'lerin çoğu ısınıyor zaten yüksek hızlardan dolayı. Laptopta soğutucu için termal pad vs yoksa performansta düşmeler vs olabilir ama ne kadar günlük kullanımı etkiler bilemiyorum. Gen 4 desteklemiyorsa laptopun gen3 kaliteli bir M.2 daha iyi olabilir 970 EVO gibi.

Monster Tulpar T7 v20.5 var hocam i7 12700H RTX 3060 130W var dektekliyor gen4'ü ama termal ped olaylarını bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı