Bunu da değerlendirin
![]()
Kingston Fury Renegade Pcıe 4.0 Nvme M.2 Ssd Sfyrs/1000g
Kingston Fury Renegade Pcıe 4.0 Nvme M.2 Ssd Sfyrs/1000g / 1 TB Kapasiteli / M.2 Bağlantılı / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Fury olan ile KC3000 arasında dram farkı nedir Dram'lerini netde bulamadım önemli olduğu söyleniyor.
Hayır önemli bir fark yok. Oyunlar için optimize edilmiş hali. Okuma hızı biraz artmış ve TBW değeri artmış.
O zaman laptop için sipariş vereyim mi KC3000'ni güzel fiyat geldi bana. Bayadırda bekliyordum sizin ısınıyor yazısını görünce iptal ettim.
Gen4 SSD'lerin çoğu ısınıyor zaten yüksek hızlardan dolayı. Laptopta soğutucu için termal pad vs yoksa performansta düşmeler vs olabilir ama ne kadar günlük kullanımı etkiler bilemiyorum. Gen 4 desteklemiyorsa laptopun gen3 kaliteli bir M.2 daha iyi olabilir 970 EVO gibi.
Monster Tulpar T7 v20.5 var hocam i7 12700H RTX 3060 130W var dektekliyor gen4'ü ama termal ped olaylarını bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.