Çözüldü KC3000 AS SSD Benchmark 4K 64 thread testi yaparken PC kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

patuaid

Kilopat
Daha fazla  
2 gun once KC3000 1 TB SSD alip bilgisayarima taktim, test icin as SSD bench indirdim. Her şey normalken 4K 64 thread write testine gectigi anda bilgisayar kasiyor. Sesler cizirdiyor. Kisaca PC kilitleniyor. Windows KC3000'e kurulu. Ayrica PC'de 3 SATA depolama, 2 M.2 depolama kullanıyorum. Ilgili sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem bilgileri:
  • Ryzen 5 5600X.
  • RTX 3070 Ti.
  • ASUS TUF B550M-E Wi-Fi
  • Kingston KC3000 1 TB.
Eski Kingston A2000'e nazaran oyunlarda kaplamalar daha gec yukleniyor. Kasmalar yasiyorum. Kingston SSD Manager'da orijinal oldugunu gorebiliyorum. Firmware guncellemesi yok.
Yardimci olabilecek yok mu? :(

Battlefield 2042, Call of Duty: Modern Warfare 2 gibi oyunlarda da CPU kullanimi eskiye nazaran cok artti. %100'lere dayaniyor ve lag yasiyorum.

1686751517003.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemcinize baktım. 5600X ile en ufak sorun olmamalı. Bugüne kadar yaptığımız testlerde de sorun olmadı. Ya sizin işlemcide bir bug var ya da SSD'de, anakartta.
Az once Windows 10’da test ettim Gen4 modunda ve normaldi. 64 Thread testinden normal bir sekilde gecti ve kullanim duzeldi. Windows 11 ile ilgili bir bug sanirsam. 23H2 ile duzelecegini umuyorum. Cok tesekkur ederim yardiminiz icin. 🤍
Microsoft adam olmadan Windows 11 adam olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows; Hadi sizi bir Ağa bağlayalım :D Bağlayamadı yıl 2023 Wifi sürücüsünü kurulum sırasında yükleyemiyor. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı