Çözüldü KDE Neon'da nasıl Steam kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi. İlk defa Linux kullanıyorum. Ve Steam kurarken deb dosyasını terminal üzerinden çalıştırmayı denedim ancak hata alıyorum.

"You are missing the folloeing 32 Bit libraried, and Steam may not rün: Libc. So. 6

Bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Soru başlıktaki gibi. İlk defa Linux kullanıyorum. Ve Steam kurarken deb dosyasını terminal üzerinden çalıştırmayı denedim ancak hata alıyorum.

"You are missing the folloeing 32 Bit libraried, and Steam may not rün: Libc. So. 6

Bu sorunu nasıl çözerim?
sudo apt update && sudo apt upgradeyapın.

Ardından steam yüklemek için

sudo apt install steam yazın kurulmaz ise.

gdebi yükleyin.

sudo apt install gdebi

Deb dosyasını gdebi ile kurun.
Hocam Epic Games nasıl kurulur biliyor musunuz? Sabahtandır arıyorum bulamadım işe yarar bir çözüm.

Epic Games yok Linux'ta.
Şu an biraz meşgul olduğum için link veya yardım edemeyeceğim ama
Epic Games ile aynı olan Heroic Launcher var.
Epic Games hesabını girip oynayabilirsin.
Hesaba giriş yaptığın zaman oyunların gözükecektir.

Epic Games için konuda zaten önerildiği gibi Heroic Games Launcher kullanabilirsin.
Ama ben kendim Bottles ile Windows sürümünü kullanamyı tercih ediyorum.

Ayrıca bir tavsiye vereyim bir sonraki seferlerde Uygulama mağazasından direk steam diye aratıp kurabilirsin. Kullandığın dağıtımda bu mağaza "Keşfet" adı ile bulunabilir.
1732742496841.png

Ayrıca bir tavsiye vereyim bir sonraki seferlerde uygulama mağazasından direk Steam diye aratıp kurabilirsin. Kullandığın dağıtımda bu mağaza "keşfet" adı ile bulunabilir.
Bunun için sadece Steam ile kısıtlı değilsin diğer uygulamalar içinde ilk seçeneğin olsun, çoğunlukla daha kolay olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı