5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 9 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar şaka değil, kucağımda yatan kedim kasaya bir zıpladı ve görüntü dondu kaldı. Sonra bir de sanki yaptığının farkındaymış gibi kaçtı. Şu an kapama düğmesine basılı tutarak kapatıp açtım, bir sorun olmuş mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Arkadaşlar şaka değil, kucağımda yatan kedim kasaya bir zıpladı ve görüntü dondu kaldı. Sonra bir de sanki yaptığının farkındaymış gibi kaçtı. Şu an kapama düğmesine basılı tutarak kapatıp açtım, bir sorun olmuş mudur?
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.592 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 9 Aralık 2023 #2 Ekran kartının anakarta bağlandığı kısmı kontrol et. PCL slot hasar görmüş olabilir. Kedi yine iyi en azından utanması var. Bazı insanlarda o da yok. Artı 0 Eksi
Ekran kartının anakarta bağlandığı kısmı kontrol et. PCL slot hasar görmüş olabilir. Kedi yine iyi en azından utanması var. Bazı insanlarda o da yok.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 Bende ayağımla birkaç kez çarptığımda aynı şey oldu sorun olmuyor genelde ekran kartı oynadığı için öyle oluyor. Artı 0 Eksi
Bende ayağımla birkaç kez çarptığımda aynı şey oldu sorun olmuyor genelde ekran kartı oynadığı için öyle oluyor.