Kedi ile muhabbet kuşu aynı evde olur mu?

Arkadaşımın kuşunun tüm tüylerini yolmuştu kedisi. Geç kalsak ölecekti falan diyordu kuşta sonraki zamanlarda kafesten vs çıkmamış travma yaşamış o yüzden dikkat et.
 
3 yaşında pitbull'um var çok yalnız kalıyor. Bazen oyun oynamak istediğinde yorgun oluyorum oynayamıyorum. Sonra somurtup bi köşede yatıyor çok üzülüyorum. Yanına bi kedi yavrusu alsam birlikte oynarlar mı ?
NTYJ3435.JPG
IMG_2941.JPG
 
Arkadaşlar yaklaşık 2 yaşında dişi bir kedi var. Önceden çok hareketliydi ama kısırlaştırıldıktan sonra sakin bir kedi oldu. Normalde babaannem bakıyordu ama onun uzun süre şehir dışına çıkması gerek. Bizim evimizde de muhabbet kuşu var yaklaşık 3.5 yıldır bizimle. Evimize almak istiyorum ama güvenemiyorum. Ayrıca tatil bitiminde herkes okula, işe gidiyor olacak ve evde kimse olmuyor akşam 4'e kadar. Mesela muhabbet kuşunun olduğu odanın kapısı kapatılıp evde beraber bırakılır mı? Bir de kedi 3 ay boyunca mecburiyetten sokakta kaldı. Muhabbet kuşunu yeme ihtimali var mıdır? Objektif olun, teşekkür ederim.
Kediler köpekler gibi mantık çerçevesi içinde düşünmedikleri için ihtimal var. Bu onların ne kadar süredir birlikte yaşadığı ile alakalı bir durum. Ama siz kediyi yeni alacağınızı söylüyorsunuz. Bu bağlamda durum biraz tehlikeli.
 

Geri
Yukarı