Kedi/köpek nasıl bakılır?

Merhaba. Bahçeli bir evimiz var, kedi/köpek almak istiyorum. Yavru olarak haftada 1-2 kere gideceğim, bazen 3-4 kere nasıl bakabilirim? Yanda tanıdık komşumuz da var ondan rica etsem olmaz gibime geldi çünkü benim köpeğime/kedime neden bakmak istesin ki?

Bahçeli eviniz sanırsam yazlığınız falan. Eğer öyleyse çok önermiyorum. Ayrıca hayvana bakabilecek düzeyde olmak da çok önemli. Hepimiz çocukken ve belki de şu an kedi köpek istemişizdir fakat ne ailemiz bakmak ister ne de biz bakacak düzeyde oluruz. Öyle kedi videosu görüp "Benim de olsun ben de mıncıklayayım şu hayvanları!" falan gibi sebeplerle almayın.

Bahçeli eviniz sanırsam yazlığınız falan. Eğer öyleyse çok önermiyorum. Ayrıca hayvana bakabilecek düzeyde olmak da çok önemli. Hepimiz çocukken ve belki de şu an kedi köpek istemişizdir fakat ne ailemiz bakmak ister ne de biz bakacak düzeyde oluruz. Öyle kedi videosu görüp "Benim de olsun ben de mıncıklayayım şu hayvanları!" falan gibi sebeplerle almayın.
Havuz var köpek ve kedinin ona düşmesinden korktum ve almamaya karar verdim eğer babam bahçeye hayvan almaya karar verirse küçük çiftlik yapıp köpek almayı planlıyorum teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı