Kedi mi köpek mi?

Yok kedileri severim ama besleyemiyorum çok tüy döküyorlar, koltukları parçalıyorlar büyüyünce falan en iyisi yavru kedi beslemek.
Tırmalayacağı bir şey bulmazsanız elbet yaparlar. Sonuçta onları doğadan yapay bir eve hapsediyorsunuz. Bırakın yapsın. Bir de diyorsunuz yok bunu yapıyor yok şunu yapıyor. E, hakları zaten? Ayrıca onları taramak gerekir. Hiç ilgilenmiyorsunuz sonra sorun çekince; ''Ay şöyle yok böyle.'' öyle olmuyor ama işte! Besleyemiyorsanız başkalarına da şu yönü kötü bu yönü kötü demeyeceksiniz. Sizin probleminiz.
 
Tırmalayacağı bir şey bulmazsanız elbet yaparlar. Sonuçta onları doğadan yapay bir eve hapsediyorsunuz. Bırakın yapsın. Bir de diyorsunuz yok bunu yapıyor yok şunu yapıyor. E, hakları zaten?
Hocam biliyorum Yapmasınlar demiyorum isteyen istediğini alsın ama Güzel seçim yapsın demek istedim
Büyünce terk etmek bana göre vicdan azabı çektirir. Ve tırmalaması için tırmalama tahtası var 30-40 liraya bulabilirsiniz.
Hocam Kedileri severim anlıyorum tırmalama tahtası olabilir ama Çok enerjikler o tarafa bu tarafa koşuyorlar 1 ay önce komşumun kedisine gitmiştim baya oynamıştık koşturduk felan çok yorduruyor adamı
 
Yanlış bilmiyorsam Scottish ve British cinslerinin çok hassas ve havadan nem kapan bir yapıları var. Yani çok titiz bakmak gerekiyor. Ama yanlış biliyor olabilirim araştırmanız gerekiyor.
 
Eğer apartmanınızda besleyecekseniz kedi sahiplenin bence, köpek sahiplenmeyi kediye göre daha fazla istiyorsanız köpek de sahiplenebilirsiniz tabii ki fakat husky gibi apartmana hiç uygun olmayan köpekleri tercih etmeyin.

Eğer 1-2 saat gezdiririm, yarım saat oyun oynarım diyorsan golden veya maltese Çin'si bir köpek sahiplenebilirsin, çok sakin hayvanlardır ve ilk kez sahiplenen birisi için uygundur.

Ayrıca sırf küçük diye bir köpeğe bakmanı önermem, bazılarının huyu büyük köpekler gibi oluyor onlar sıkıntı 😃

Evet bakımları zor olabiliyor huskylerin. Adam havlamıyor uluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı