Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Kedim tarçın kokladı ve kokladıktan 1-2 saat sonra kusmaya başladı. Şu an keyfi yerinde gibi ancak tedirgin oldum. Ne yapabilirim?
Kedim tarçın kokladı ve kokladıktan 1-2 saat sonra kusmaya başladı. Şu an keyfi yerinde gibi ancak tedirgin oldum. Ne yapabilirim?
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 1 Aralık 2024 #2 Nefes Alıp verirken bir ses çıkıyor mu?
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 1 Aralık 2024 #3 Kedinin ne kustuğuna dikkat ettiniz mi? Tarçından bağımsız olarak kıl yumağı veya sindirilemeyen bir şey de kusmuş olabilir.
Kedinin ne kustuğuna dikkat ettiniz mi? Tarçından bağımsız olarak kıl yumağı veya sindirilemeyen bir şey de kusmuş olabilir.
Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 MuroRado dedi: Nefes Alıp verirken bir ses çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. shush dedi: Kedinin ne kustuğuna dikkat ettiniz mi? Tarçından bağımsız olarak kıl yumağı veya sindirilemeyen bir şey de kusmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tarçın eser miktardaydı.
MuroRado dedi: Nefes Alıp verirken bir ses çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. shush dedi: Kedinin ne kustuğuna dikkat ettiniz mi? Tarçından bağımsız olarak kıl yumağı veya sindirilemeyen bir şey de kusmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tarçın eser miktardaydı.