Kediler birbirine saldırıyor

Makaleler
1
6 aylık yavru kedilerim anneleri doğurduktan sonra evin içerisinde kendilerine bölge yaptılar, diğerlerini geçirmiyorlar garip sesler çıkartıyor ve başka kedilermiş gibi birbirlerine saldırıyorlar, daha önce böyle değillerdi bir anda değiştiler. Ne yapmam lazım?

Eğer birbirlerine çok fazla zarar, yani sağlık açısından bir problem yaratmayacak kadar saldırıyorlarsa mümkün olduğunca aynı ortamda bulundur birbirlerini. Hepsi kardeş ise birbirlerini koklyaıp kardeş olduklarını anlarlar.

Hocam birbirlerine tıslıyorlarsa saldırıyolar. Kuyrukları kabarıyorsa saldırıyorlardır. Bu arada benim dediğim aynı ortamda bulundurma işini 5-10 dk yapma. 1 hafta devam et.

Belki oyun için yapıyorlardır?

Oyun için yaptıklarını hiç sanmıyorum, dediğim gibi kendilerine evin içerisinde bölge yapmişlar yemek yiyemiyorlar ve aynı kumada dışkısını yapmıyorlar.

Hocam birbirlerine tıslıyorlarsa saldırıyolar. Kuyrukları kabarıyorsa saldırıyorlardır. Bu arada benim dediğim aynı ortamda bulundurma işini 5-10 dk yapma. 1 hafta devam et.
Dediğinizi uygulayacağım hocam, 1-2 hafta sonra sonucu yazarım unutmazsam.

Oyun için yaptıklarını hiç sanmıyorum, dediğim gibi kendilerine evin içerisinde bölge yapmişlar yemek yiyemiyorlar ve aynı kumada dışkısını yapmıyorlar.

Dediğinizi uygulayacağım hocam, 1-2 hafta sonra sonucu yazarım unutmazsam.

Bende de aynı durum var hocam. Fakat benimkisi sokak kedisi. Bende sonucu yazarım unutmazsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı