Arel1
Hectopat
Arkadaşlar selam.
Dışarıda baktığım bir kedim var, son zamanlarda keneler yapışmaya başladı. Bunun için bir dış parazit ilacı arıyorum ama veteriner fiyatları uçmuş durumda.
Sorduğum her yerde en az 700 TL dediler, üniversite veterineri bile 1000 TL istedi. Etki süreside 1 ay olduğundan, ayda bir uygulanması gerektiğini düşününce bu fiyat gerçekten fazla geliyor.
Şu ürünü gördüm, sizce alınır mı?
ty.gl
Bir veterinerden, yukarıdaki ilacın aynı markanın çok benzer bir ürününü 300 TL'ye almıştım, idareten kullandım ama uzun vadede internetten almak daha mantıklı geliyor fiyat farkından dolayı.
Bu markaya veya ürüne güvenilir diyen var mı? Kullananların yorumlarını duymak.
İsterim.
Dışarıda baktığım bir kedim var, son zamanlarda keneler yapışmaya başladı. Bunun için bir dış parazit ilacı arıyorum ama veteriner fiyatları uçmuş durumda.
Sorduğum her yerde en az 700 TL dediler, üniversite veterineri bile 1000 TL istedi. Etki süreside 1 ay olduğundan, ayda bir uygulanması gerektiğini düşününce bu fiyat gerçekten fazla geliyor.
Şu ürünü gördüm, sizce alınır mı?
Biyocha BİYOLİNE KEDİ DAMLASI BİT PİRE KENE ve HER TÜRLÜ AKARLAR İÇİN - Fiyatı, Yorumları
Biyocha BİYOLİNE KEDİ DAMLASI BİT PİRE KENE ve HER TÜRLÜ AKARLAR İÇİN yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bir veterinerden, yukarıdaki ilacın aynı markanın çok benzer bir ürününü 300 TL'ye almıştım, idareten kullandım ama uzun vadede internetten almak daha mantıklı geliyor fiyat farkından dolayı.
Bu markaya veya ürüne güvenilir diyen var mı? Kullananların yorumlarını duymak.
İsterim.
Son düzenleyen: Moderatör: