Merhaba herkese malum Türkiye'de her şeyin fiyatı arttığı için veteriner fiyatları da arttı. Evimde beslediğim kedime iç-dış parazit ilaci almak istiyorum kullandığınız tüy dökmeyen kedinin cildine zarar vermeyecek ilaç önerir misiniz?
Merhaba herkese malum Türkiye'de her şeyin fiyatı arttığı için veteriner fiyatları da arttı. Evimde beslediğim kedime iç-dış parazit ilaci almak istiyorum kullandığınız tüy dökmeyen kedinin cildine zarar vermeyecek ilaç önerir misiniz?
Kan testi yapılmadan ilaç önerilmesini uygun görmüyorum.
Kan testi yapılmadan ilaç önerilmesini uygun görmüyorum.
Parazit aşısını veterinerde yaptırmanıza gerek bile yok hapı yaş mamayı katıp veriyorsunuz damlayı da ensesine döküyorsunuz. Kullandığmız markanın adını hatırlamıyorum ama fitrobine gibi bir şeydi her ay kullanıyoruz.
Veterinerdede kan testi yapılmıyor.
Hocam bu içinde ki ve dışında ki parazitlerin atılması için yapılan bir ilaç türü. Veterinere gittiğimde de zaten kan tahlili olmadan kilosuna göre ilaci uyguluyorlar.
Evet zaten defalarca gittiğim için 5 dakika bile sürmeyen işlem için çok para alıyorlar, sağlık çok önemli olduğu aksatmamak için biraz da internette baktımda Trendyol'u inceledim herkes bazı ürünlerde çok şikayetçi olmuş. Aklıma soru işaretleri oldu o yüzden buraya sorup bir marka tavsiyesi almak istedim.
Hocam böyle bir şey olabilir mi hatırlıyor musunuz kutusunu acaba Link
Aynen aynısı bizimkinde hapta var paket halinde alıyorduk internetten.
Annem alıyordu genelde sorup atayım linkini.
Teşekkür ederim beklemedeyim.
Stok tükenmiş.
![]()
Fibroline Sm Kedi Damlatma Çözeltisi - 6 Kg Canlı Ağırlığa Kadar - 3 Pipet - Fiyatı, Yorumları
Fibroline Sm Kedi Damlatma Çözeltisi - 6 Kg Canlı Ağırlığa Kadar - 3 Pipet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçenize göre önerebilirim.
Ya da veterinerinizin kullandığı markayı sorun mutlaka internette daha ucuza bulursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.