sabah akşam azar azar 2 öğün yeterli. Ben sabah 11 ve akşam 9 civarlarında veriyorum.Merhaba arkadaşlar. 2 tane 4 aylık kedim var. Kaç öğün mama vermeliyim bunlara?
Merhaba arkadaşlar. 2 tane 4 aylık kedim var. Kaç öğün mama vermeliyim bunlara?
Ben 08:00 - 14:00 - 21:00'da yemek veriyorum tüm kedilerime. Üç aylık kedilerime küçük karton bardakların yarısı kadar veriyorum. Büyük kedilerime bir bardak kuru mama veriyorum. 23 tane kedi olunca fazlası yamultuyor.![]()
Kediler arasında doğum yapan da oluyor mu?
Şu anda 4 yavru var. Geçtiğimiz günlerde 5 tane yavru oldu, anneleri ölmek üzereyken evin kapısına getirdi. Bir tanesi veterinerde öldü, bir tanesi bahçede öldü daha. Anlayacağın 5 taneden 3 tane kaldılar. Bugün bir tane daha buldum.
Şimdi dişilerden iki tanesi yine hamile 10 tane daha torun bekliyorum.![]()
Aralarında ırk kedi olan var mı?
Bu arada hepsinin aşılarını eksiksiz yaptırıyor musunuz?
Günde 2 öğün idealdir ancak kilo bazlı gramaj mama vermek en sağlıklısıdır. 4 aylık yavrular için günlük ortalama 80 gram mama desek bunu isterseniz 40-40 şeklinde ikiye de bölebilirsiniz isterseniz 30-30-20 şeklinde üçe de bölebilirsiniz. Yavrular genellikle çok hareketli oldukları için enerji harcayıp acıkabiliyorlar.Merhaba arkadaşlar. 2 tane 4 aylık kedim var. Kaç öğün mama vermeliyim bunlara?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.