Kedim bir anda vefat etti

Allah rahmet eylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinmeyen bir hastalığı olabilir miydi acaba?

Hiçbir fikrim yok anneleri tertemizdi. 4 yıldır baktım hiçbir hastalığını da görmedim. Sonra o da kayboldu. Babalarını bilmiyorum.

Hastalığı vardır kopek de saldırmış olabilir ama düşük bir ihtimal üstünde diş izi olması lazım.
Bir de yavru kediler süt içince ölüyorlar birisi bilmeyip süt vermiş de olabilir.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Kendisini beze sarıp hayvanlardan uzak bir yere gömdüm. Her hafta gidip ziyaret edeceğim h. Ayvanlardan uzak yere gömme amacım kokusunu alıp kazmasınlar diye. Kardeşini elimden geldiğince yaşatıcam bundan sonra baktım biraz halsi zmi alıp hemen veterinere götüreceğim. Bundan sonra da kedi almam. Sokakta mama verip eve dönerim. Zaten kardeşi erkek bundan sonra da kimse doğurup eve getiremez. Herkese iyi günler dilerim.

Bence sahiplendirme ilanlarından tatlı bir kedi alabilirsiniz. Genelde karma sokak kedileri daha dirençli olur ama dışarıda hastalık kapmış olabilirler. Öleceklerini anlayınca genelde sahiplerinden uzak dururlar bir de öyle bir şey olmuş sanki. Bence sahiplenilmeyen kedi ilanlarına ilgi gösterebilirsiniz.

Bakteri olabilir ya da hastalık bazen belli olamıyor.

Bunun şokunu atlattıktan sonra belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…