Kedim durmadan bağırıyor

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 haftadır eve aldığımız kedi durmadan miyavlıyor 2-3 günde bir dışarı salıyoruz çıkmak istediği için. Sonra 4-5 saate tekrar geliyor şu an evde ve değişik hareketlerde bulunuyor değişik şekilde miyavlıyor hiç yapmazdı fakat kendini yuvarlıyor. Hamile olma şansı mı var acaba veyahut da kızgınlık dönemi dedikleri şey mi gerçekleşiyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızgınlık dönemindedir muhtemelen. Çaresi kısırlaştırmak. Bir süre böyle devam edicek.

Yaklaşık 2-3 haftadır eve aldığımız kedi durmadan miyavlıyor 2-3 günde bir dışarı salıyoruz çıkmak istediği için. Sonra 4-5 saate tekrar geliyor şu an evde ve değişik hareketlerde bulunuyor değişik şekilde miyavlıyor hiç yapmazdı fakat kendini yuvarlıyor. Hamile olma şansı mı var acaba veyahut da kızgınlık dönemi dedikleri şey mi gerçekleşiyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sanırım kızgınlık dönemi olabilir Feitanq11 dediği gibi kısırlaştırabilirsiniz bu dönemde benim gözüme saldırdı yani çok yaklaşmayın

Dişi ve kısırlaştırmaya çok sıcak bakmıyoruz.
Bizim kedimiz de dişi. Biz de kısırlaştırmaya karışıyız. Maalesef yapacak başka bir şey yok. Stres azaltıcı kedi ilaçları var yalnızca. Onları da hiç kullanmadım. İdare ediceksiniz dönemi bitene kadar.

Bizim kedimiz de dişi. Biz de kısırlaştırmaya karışıyız. Maalesef yapacak başka bir şey yok. Stres azaltıcı kedi ilaçları var yalnızca. Onları da hiç kullanmadım. İdare edeceksiniz dönemi bitene kadar.

Anladım teşekkürler peki ne kadar sürüyor ortalama.

Hocam kısırlaştırmaya sıcak bakmıyorsunuz ve kedinizin yaşı küçükse yani çocuk yapma yaşına gelmediyse mecbur kızıcak poposuna vurucaksınız oturacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı