Kedim gittikten sonra tekrar gelmedi

455647

Decapat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
21
Eski evimizi bildiği için bazen evden gidip gelirdi, yeni bir eve taşındık taşındığımızdan 1 hafta sonra kedim pencereler kapalı olmasına rağmen evden kaçmıştı yani 2 kedimde kaçmıştı ama diğerini bulamadık kaçtığına eminiz apartmandan çıkabiliyordu her zaman kapısı açık olur ama diğeri gelir diye her gece pencereye mama koydum sabah uyandığımda mama ya biraz yenmiş ya da tamamı yenmiş oluyordu bu kedimin eve gelmeyişinin 2. ayı kedimi bulabilmem için veya evin yolunu buldurmam için ne yapmam lazım? Yeni bir eve taşındığımızdan bulamadı sanırım ama yeni taşındığımız bölgede köpekler yaygın olduğundan dolayı endişeleniyorum.

Not; kedi henüz 5 aylık olduğu için kızgınlıkdan dolayı kaçtığını sanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam evin yolunu kaybetmiş olabilir. Sokağı iyice araştırın bence. Ben olsam sokağı altına üstüne getirirdim kedim için :D.

Tanidik birisi gordugunu soyledi gece 3 4 civari sokakta oluyor dedi ama ailem yuzunden o saatlerde sokakta olamiyorum ama sabahladigim icin her zaman kontrol ederim penceremi, hiç kedime rastlamadim
 
Geçmiş olsun. Küçücük kedi kim bilir nerelere girdi. Onu bulmak biraz zor. Birisinin kapısının önüne falan gelirse sahipli kedi olduğu anlaşılır. Ancak öyle bulunur. Tabi eğer bilgilerinin yazdığı bir tasması yoksa artık kediyi zor bulursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı