Kedim hamile mi?

mamix61

Femtopat
Daha fazla  
Kedim bu sabahtan itibaren çok garip davranıyor evi inletecek derece miyavlıyor vajinasından su geliyor onu yalıyor, bizden kaçıyor. Bizim olmadıgımız yerlere gidiyor. Kısır değil karnı şiş. İnternete baktım meme ucu şiş olursa belirtidir diye meme ucu şiş. Veterinere götürme imkanım olamdıgından aradım pek ilgili davranmadıkları için içime sinmedi. Ne yapmalıyım? Telaşlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hamile benim eski kedimde aynı hareketleri yapmıştı yorganların içinde doğurdu

Fotoğrafını atarmınız bir de mama yiyişi nasıl? Devamlı yiyor mu yoksa aralıklı mı?

Hamile benim eski kedimde aynı hareketleri yapmıştı yorganların içinde doğurdu
sizde bi sıkıntı çıktımı kendi kendine doğurduğunda korkuyorum veteriner değilim napayım ne edeyim tavsiyen varmı hamileyse

Fotoğrafını atarmınız bir de mama yiyişi nasıl? Devamlı yiyor mu yoksa aralıklı mı?
mama yiyişi sahiplendiğimizden belli aynı gelir 1 dakika 2 dakika yer sonra gider yediği zamanda hızlı yemez tek tek atar ağzına

Sizde bir sıkıntı çıktımı kendi kendine doğurduğunda korkuyorum veteriner değilim ne yapayım ne edeyim tavsiyen var mı hamileyse

Yorganlar battı ama doğumda falan sıkıntı olmadı normal doğurdu yavrular hepsi canlı çıktı kendisi de sapasağlamdı

Kedi doğurunca kendisi bakıyor zaten veterinere götürmene gerek yok.
anladım teşekkür ederim ilk defa sahipleniğim için telaşlıyım birde yeni sahiplendim

Yorganlar battı ama doğumda falan sıkıntı olmadı normal doğurdu yavrular hepsi canlı çıktı kendisi de sapasağlamdı
anladım hocam birde kaç tane doğuruyor kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…