Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Şubat 2019 #11 simplified.erdem dedi: Bana hamile olmadığını söyleyin lütfen... Genişletmek için tıkla... Hadi senin için olmasın. Veterinere götürerek anlayabilirsin olup olmadığını. Burada ki insanların anlayacağı ses, buzzerdan gelen bip sesleridir
simplified.erdem dedi: Bana hamile olmadığını söyleyin lütfen... Genişletmek için tıkla... Hadi senin için olmasın. Veterinere götürerek anlayabilirsin olup olmadığını. Burada ki insanların anlayacağı ses, buzzerdan gelen bip sesleridir
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 21 Şubat 2019 #12 Miyaaav, miyav.
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 21 Şubat 2019 #13 Hocam anakart arıza seslerinden ne olduğunu anlayabiliyoruz da kedi miyavlaması seslerinden pek anlamıyoruz miyavlarken bir video atsanız
Hocam anakart arıza seslerinden ne olduğunu anlayabiliyoruz da kedi miyavlaması seslerinden pek anlamıyoruz miyavlarken bir video atsanız
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Şubat 2019 #14 Rousso dedi: Hocam anakart arıza seslerinden ne olduğunu anlayabiliyoruz da kedi miyavlaması seslerinden pek anlamıyoruz miyavlarken bir video atsanız Genişletmek için tıkla... 3 kere miyavlarsa hamile, miyavlamalar bir gidip bi' geliyorsa aç kalmış demektir
Rousso dedi: Hocam anakart arıza seslerinden ne olduğunu anlayabiliyoruz da kedi miyavlaması seslerinden pek anlamıyoruz miyavlarken bir video atsanız Genişletmek için tıkla... 3 kere miyavlarsa hamile, miyavlamalar bir gidip bi' geliyorsa aç kalmış demektir
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Şubat 2019 #15 217099 dedi: Miyaaav, miyav. Genişletmek için tıkla... Miyaaaaaaaaav, miyaavv. Purrrrr. Kedinin BIOS sıfırlama lazım böyle miyavlıyorsa. 1 uzun miyav sonra 1 orta uzun miyav sonra purr.
217099 dedi: Miyaaav, miyav. Genişletmek için tıkla... Miyaaaaaaaaav, miyaavv. Purrrrr. Kedinin BIOS sıfırlama lazım böyle miyavlıyorsa. 1 uzun miyav sonra 1 orta uzun miyav sonra purr.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 21 Şubat 2019 #16 Handsome Reis dedi: Miyaaaaaaaaav, miyaavv. Purrrrr. Kedinin BIOS sıfırlama lazım böyle miyavlıyorsa. Genişletmek için tıkla... Bi' format at kardeşim, veya darboğaz oluyordur.
Handsome Reis dedi: Miyaaaaaaaaav, miyaavv. Purrrrr. Kedinin BIOS sıfırlama lazım böyle miyavlıyorsa. Genişletmek için tıkla... Bi' format at kardeşim, veya darboğaz oluyordur.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 21 Şubat 2019 #17 217099 dedi: darboğaz oluyordur. Genişletmek için tıkla... Dişi kedi erkeğe yetişemiyorsa kesinlikle darboğaz vardır, erkeğin yarısı boşa gidiyor neredeyse
217099 dedi: darboğaz oluyordur. Genişletmek için tıkla... Dişi kedi erkeğe yetişemiyorsa kesinlikle darboğaz vardır, erkeğin yarısı boşa gidiyor neredeyse
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #18 O galiba baba ben film çekmeye gidiyorum miyavı. Geçmiş olsun, geçmiş olsun kediler köti köti. Silinen üye dedi: Dişi kedi erkeğe yetişemiyorsa kesinlikle darboğaz vardır, erkeğin yarısı boşa gidiyor neredeyse Genişletmek için tıkla... Alemlerin kralı da gelmiş.
O galiba baba ben film çekmeye gidiyorum miyavı. Geçmiş olsun, geçmiş olsun kediler köti köti. Silinen üye dedi: Dişi kedi erkeğe yetişemiyorsa kesinlikle darboğaz vardır, erkeğin yarısı boşa gidiyor neredeyse Genişletmek için tıkla... Alemlerin kralı da gelmiş.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.785 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #19 Ultrasonla bakalım getir de hamile mi (!) Yahu götür bir veterinere, baksınlar [emoji23]
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.475 Çözümler 15 21 Şubat 2019 #20 simplified.erdem dedi: Bana hamile olmadığını söyleyin lütfen... Genişletmek için tıkla... Reis, hayırlı olsun 2 kız 5 erkek .
simplified.erdem dedi: Bana hamile olmadığını söyleyin lütfen... Genişletmek için tıkla... Reis, hayırlı olsun 2 kız 5 erkek .