1,5 yaşında pek anlaşacaklarını sanmıyorum ama benimkinin içinde bebek ruhu var yetişkin maması yemiyor hala bebek maması yiyor yetişkin maması koyunca koklayıp geri gidiyor aç kalıyor.
Bazı markaların kokusu farklı oluyor o yüzden sordum. Mesela benimki ahır gibi kokan şeylere deliriyordu ve aynen dediğiniz gibi yemeye çalışıyordu. Poşetleri bıraktığınız yerde koku falan var mı?
Hocam değişir. Benim kedi kayboldu ama eskiden babamın Cane Corso'su ile iyi anlaşırdı. Başta çekemiyorlar ama sonradan alışıyorlar. Başka örnek vereyim bahçeme gelen bir kedi vardı benim Collie onu kovdu. Kesin bir şey söylenemez ama uğraşılırsa her türlü alışır diye düşünüyorum.
Bazı markaların kokusu farklı oluyor o yüzden sordum. Mesela benimki ahır gibi kokan şeylere deliriyordu ve aynen dediğiniz gibi yemeye çalışıyordu. Poşetleri bıraktığınız yerde koku falan var mı?
Hocam değişir. Benim kedi kayboldu ama eskiden babamın cane Corso'su ile iyi anlaşırdı. Başta çekemiyorlar ama sonradan alışıyorlar. Başka örnek vereyim bahçeme gelen bir kedi vardı benim collie onu kovdu. Kesin bir şey söylenemez ama uğraşılırsa her türlü alışır diye düşünüyorum.
Köpekler hakkında bilgim yok ama süs köpeği derken beyaz, küçük, tüyleri yüzünden gözleri görmeyen köpekler oluyor ya onun gibi bişey istiyorum hiçbir köpek cinsini bilmiyorum
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+