Kedim sürekli ayak yalıyor

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Henüz 2 aylık, 1 hafta önce geldi evimize. Gece gündüz fark etmeksizin çıplak ayak gördüğü yerde canı pahasına yalamaya başlıyor. Yalarken bazen uyuyakalıyor. Özellikle geceleri yorganın altına sızıp gizlice ayaklarımı yalayarak uyandırıyor beni. Elle değil ayakla sevilmeyi seviyor. Bu büyüyünce geçer mi?

Henüz 2 aylık, 1 hafta önce geldi evimize. Gece gündüz fark etmeksizin çıplak ayak gördüğü yerde canı pahasına yalamaya başlıyor. Yalarken bazen uyuyakalıyor. Özellikle geceleri yorganın altına sızıp gizlice ayaklarımı yalayarak uyandırıyor beni. Elle değil ayakla sevilmeyi seviyor. Bu büyüyünce geçer mi?

Benimki de öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum. İlerde böyle devam edebilir 1 yaşına gelir gene yalamaya başlayabilir. Alışkanlığı bu yaşta sonlandırırsanız güzel olur ama sorun olmaz gibi.

1704380511901.png

Ayağınız koksaymış keşke o zaman gör bir daha geliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı