ILoveMaju09
Centipat
"2-3 yıl önce sokakta yavruyken bulup sahiplendiğim kedim, sürekli evden gidip gezip geri geliyordu. Bir akşam vakti tekrar dışarı çıkmak istedi, ben de 'zaten geliyor' diye bırakmıştım. Ancak bir süre sonra kayboldu ve tam 1.5 yıl boyunca ondan haber alamadım. Meğerse 20-25 metre ötede, marketin arkasındaki bir apartmanda başka birisi tarafından bulunmuş. O aralar ben de markete giderken bir gün yanımda geldi ve tanıdım. 1.5 yıl sonra özleştik, geri eve aldım, besledik, büyüttük, oynadık. Sonrasında yine bir gün, kendi gazını alamayıp camdaki teli yırtıp kaçtı. 1 ay boyunca bulamadık, fakat yine marketin oradaydı, oraya alışmış. Beni tekrar görünce, üstüme kadar koşarak geldi.
Eve getirdik ama sonrasında topalladığını fark ettik. Arka bacağı şişmiş ve apse gibi bir şey olmuş. Ne yapmam gerektiğini bilmediğim için veterinerle iletişime geçemedim ve evde nasıl yardımcı olabileceğimi de bilmiyorum. Bu arada evde 3 adet kedim var, hepsini yavruyken aldım ve büyüttüm, çocuklarım gibi bakıyorum. Ayrıca, yıllardır arka bahçede 30'dan fazla sokak kedisiyle tanıştım, her gün onları sevip besliyorum. Eğer veterinerlik bilgisi olan birisi ya da daha önce böyle bir durumu yaşayan birisi varsa, yardımcı olabilir misiniz?"
Eve getirdik ama sonrasında topalladığını fark ettik. Arka bacağı şişmiş ve apse gibi bir şey olmuş. Ne yapmam gerektiğini bilmediğim için veterinerle iletişime geçemedim ve evde nasıl yardımcı olabileceğimi de bilmiyorum. Bu arada evde 3 adet kedim var, hepsini yavruyken aldım ve büyüttüm, çocuklarım gibi bakıyorum. Ayrıca, yıllardır arka bahçede 30'dan fazla sokak kedisiyle tanıştım, her gün onları sevip besliyorum. Eğer veterinerlik bilgisi olan birisi ya da daha önce böyle bir durumu yaşayan birisi varsa, yardımcı olabilir misiniz?"