Kedinin ağzından köpük akması

Hocam şu an normale dondu.
Ne yapmaliyim bu saatte veteriner bulamam.

Kayseri.

Bizim size burada söyleyeceklerimizin çoğu tahminden öteye gidemez. Asıl teşhisi alanında uzman bir veteriner koyabilir hocam. Dediğimiz gibi en yakın zamanda veterinere götürmeniz en iyisi olacaktır.

Hocam yatiyor şu an bir seyi yok.

Dosya Ekleri

• 17469949733687780553735483116688.jpg
    17469949733687780553735483116688.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 32
Şu an yasadigim. Yerde acik veteriner yoktur muhtemelen ve herhangi zehirli vs. bir şey yemis olma ihtimali yok sabahtan beri balkondaydi usutmus olabilir mi?
Hocam açıkçası ben şu ana kadar üşütme sonucunda bahsettiğiniz şekilde bir durum görmedim. Balkonda idi diyorsunuz, camlar açıksa vs dışarıdan gelen bir şeyi yalamış, yemiş olabilir mi? Ne kadar süredir sizinle beraber yaşıyor? Bilinmeyen bir sinir sistemi sorunu olabilir belki. Normalde yemediği ama denediği bir şeyin bulantısı nedeniyle belki de kusma refleksinden kaynaklanmış bir şey olabilir. Aklıma başka bir olasılık gelmiyor maalesef ki. Bu saatte götüremeyecek iseniz bile, lütfen imkanları zorlamakta fayda vardır, saat başı kontrol ediniz en azından gece boyunca.

Hocam yatiyor şu an bir seyi yok.
Eğer veterinere götüremiyorsanız bu gece uyumayın yanında durun. Eğer kusarsa zehirlenmiş olma ihtimali artar fakat veteriner olmadığımdan pek bir şey söyleyemem. En erken zamanda veterinere götürseniz iyi olur. Ayrıca yaşadığınız ilçeyi söylerseniz en yakın veterinerleri söyleyebilirim.

Hocam 2 yıldır bizimle yasiyor ve balkon dedigim cam balkon yani disariyla baglantisi yok cam var bugün diger gunlerden farkli olarak yedigi bir şey yok evi kontrol ettim yiyebilecegi vs bir şey de yok ne oldugunu anlayamadim.

Hocam açıkçası ben şu ana kadar üşütme sonucunda bahsettiğiniz şekilde bir durum görmedim. Balkonda idi diyorsunuz, camlar açıksa vs dışarıdan gelen bir şeyi yalamış, yemiş olabilir mi? Ne kadar süredir sizinle beraber yaşıyor? Bilinmeyen bir sinir sistemi sorunu olabilir belki. Normalde yemediği ama denediği bir şeyin bulantısı nedeniyle belki de kusma refleksinden kaynaklanmış bir şey olabilir. Aklıma başka bir olasılık gelmiyor maalesef ki. Bu saatte götüremeyecek iseniz bile, lütfen imkanları zorlamakta fayda vardır, saat başı kontrol ediniz en azından gece boyunca.

Veterinere götürene kadar yiyip içmesini + dışkısını kontrol edin anormal bir durum olursa veterinere bildirirsiniz daha rahat bir tanı koyar. Dediği gibi imkanları zorlayın fakat yoksa da yanında kalın kontrol edin kediyi.

Hocam 2 yıldır bizimle yasiyor ve balkon dedigim cam balkon yani disariyla baglantisi yok cam var bugün diger gunlerden farkli olarak yedigi bir şey yok evi kontrol ettim yiyebilecegi vs bir şey de yok ne oldugunu anlayamadim.
Anladım hocam, dediğim gibi aklıma gelen başka bir durum yok. Bu gibi konularda genelde yenmemesi gereken bir şeyin yenmesi sonucu oluşan zehirlenmeden kaynaklı ağızda köpüklenme olur. Fakat emin iseniz durum bu değilse en azından gece boyunca yanında durun. Açık olan bir veteriner bulmaya çalışın yine de. Eğer bu gece götüremem diyorsanız da en azından sabah en erken saatte bir kontrol için gidiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı