Kedinin göbek kısmında bir çıkıntı var

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kedimde daha az önce fark ettiğim bir çıkıntı var göbeğinin sağ tarafında. Şu anda veterinere götüremem. Dokununca kucağına almak isteyince ciyak ciyak bağırıyor. Fikirleriniz nedir?
Onu çok seviyorum başına bir şey gelmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel atmanız mümkün mü?
Görülebilen birşey değil, ama elde 1,2 cm kadar hissettiriyor. Ayrıca fotoğraf çekmek istesem izin vermez fırlama.

Şişlik belli oluyor ancak kolumu ısırtıp fotoğraf çektirmeye çalışıyorum sonuç başarısız. Canı acıdığı için agresif.

Hocam sabaha kadar dayanabilir mi kedi bir sıkıntısı var mı dokunmayınca.
Dokunmayınca sıkıntı yok hatta ayağıma saldırıyor kerata. Yarın götüreceğiz zaten.

İşte bu kadar sorun yok.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 66
  • image.jpg
    image.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 67
Dokununca ilk aldığım zamandan beri duymadığım sesler duydum.(2024 Mayıs)

Bir anda karnından tutup çekiyorsanız olabilir karınları hassas bölge zaten hiç dokunmayın sevecekseniz Kuyruk'un üstü, sırt, kafa, boyun buralardan sevin rahatsız olurlar çok da sevmeyin kediler garip canlılar bir anda saldırıyorlar çok seversen.

Bir anda karnından tutup çekiyorsanız olabilir karınları hassas bölge zaten hiç dokunmayın sevecekseniz Kuyruk'un üstü, sırt, kafa, boyun buralardan sevin rahatsız olurlar çok da sevmeyin kediler garip canlılar bir anda saldırıyorlar çok seversen.
Hayır cidden o bölgede sıkıntı var şişlik var, normalde hep kucağıma alırdım bu sefer alırken vıyakladı.

Yeni konular

Geri
Yukarı