Kedinin sürekli yorulup uyuması normal mi?

crypotx

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
412
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Kuzenim 2 gün önce yolda yavru bulmuş. Annesi bakmamış başka bir bahçeye gitmiş orada da bahçenin sahibi yola atmış. Yolda bulmuşlar gerçekten yavru, kuyruğu hariç her yeri beyaz. Kedi zıpır zıpır zıplıyor sürekli oyunlar oynuyor fakat 5 dakika sonra yoruluyor ve uyuyormuş. Bu normal mi üstelik yüzü çok üzgün gözüküyor aynı böyle gözüküyor. Normal mi? Aşşağıdaki kedi resmi benim değil:D(üstelik bizimki daha tatlı)
 

Dosya Ekleri

  • indir.jpg
    indir.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Yüz yapısı o şekilde kedinin, annesinden ayrılmış o da biraz ruh halini etkiliyor. Sevginizi verin, sadece sevginizi verin. Yavrular çok uyur zaten, eğer devam ederse 1-2 ay sonrada veterinere götürün.
 
Yavru ise normal. Uykuya ihtiyaçları oluyor. Ayrıca hastalık var mı yok mu diye anlamak çok kolay. Günde 3 öğün mama verin 8'er saat ara ile. Eğer hepsini bitiriyor ve düzenli şekilde tuvaletini yapıyorsa problem yok demektir.
 
A. selam. Hocam, kendi kanımca bu yavru kedi daha önce hiç sahiplenilmemiş, sürekli dışlanmış, yeni sahiplenildiği için de eski travmaları çok kolayca üzerinden atarak kurtulamamış demek ki, kediler içlerine kapanık ve çok hassas, çok sevimli hayvanlardır. Dilerim ilerideki günlerde morali iyice düzelir, daha açılır, güleç yüzlü ve daha enerjik görünümlü bir hale dönebilir, beklemek lazım, bir müddet kadar. Devamlı yorgun görünmesi fiziksel bir hastalık veya geçirdiği zor günler nedeniyle oluşan depresyon kaynaklı da olabilir, bunu geçen zamana bırakmak lazım, ruhi yanının düzelmesi için. Anca fiziki bir hastalığı olup olmadığı bir veterinerle mutlaka kontrol edilse çok daha iyi olur. Onu sahiplenmeyle insani bir görevi üstlenmişsiniz, kedinizle mutlu olmanız dileğimle. kolay gelsin.
 

Geri
Yukarı