Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2025 #1 Modemi aldım, içinden çıkan kabloları falan bağladım fakat olmadı. DSL hizmeti etkin değil.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.777 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 Kurulum yapmamışsınız ki doğru mu anladım?
Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2025 #3 zuse dedi: Kurulum yapmamışsınız ki doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Siteden kurulum yapmaya çalıştığımda "Keenetic cihazınızı telefon hattına bağlayın" diyor , DSL kablosu bağlı ama.
zuse dedi: Kurulum yapmamışsınız ki doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Siteden kurulum yapmaya çalıştığımda "Keenetic cihazınızı telefon hattına bağlayın" diyor , DSL kablosu bağlı ama.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.777 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #4 Nerthuz dedi: Siteden kurulum yapmaya çalıştığımda "Keenetic cihazınızı telefon hattına bağlayın" diyor , DSL kablosu bağlı ama. Genişletmek için tıkla... Kurulum videoları var ordan bakıp yapın bir yerde yanlış yapıyorsunuz.
Nerthuz dedi: Siteden kurulum yapmaya çalıştığımda "Keenetic cihazınızı telefon hattına bağlayın" diyor , DSL kablosu bağlı ama. Genişletmek için tıkla... Kurulum videoları var ordan bakıp yapın bir yerde yanlış yapıyorsunuz.
Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2025 #5 zuse dedi: Kurulum videoları var ordan bakıp yapın bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Elektriksel bir sorun olabilir mi hocam? Başka bir modemle ve başka bir prizde de denedim ama olmadı.
zuse dedi: Kurulum videoları var ordan bakıp yapın bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Elektriksel bir sorun olabilir mi hocam? Başka bir modemle ve başka bir prizde de denedim ama olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #6 Nerthuz dedi: Elektriksel bir sorun olabilir mi hocam? Başka bir modemle ve başka bir prizde de denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Splitter falan kullanıyor musun?
Nerthuz dedi: Elektriksel bir sorun olabilir mi hocam? Başka bir modemle ve başka bir prizde de denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Splitter falan kullanıyor musun?
Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2025 #7 Einstein dedi: DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Splitter falan kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Taktım ve evet splitter var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et her şeyi bu videodaki gibi yaptım ama 3.45'inci dakikadaki gibi hemen geçmedi o kurulum aşamasını.
Einstein dedi: DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Splitter falan kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Taktım ve evet splitter var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et her şeyi bu videodaki gibi yaptım ama 3.45'inci dakikadaki gibi hemen geçmedi o kurulum aşamasını.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #8 Nerthuz dedi: Taktım ve evet splitter var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et her şeyi bu videodaki gibi yaptım ama 3.45'inci dakikadaki gibi hemen geçmedi o kurulum aşamasını. Genişletmek için tıkla... Kabloları düzgün taktığından emin misin? Bir de splitter olmadan dene bakalım.
Nerthuz dedi: Taktım ve evet splitter var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et her şeyi bu videodaki gibi yaptım ama 3.45'inci dakikadaki gibi hemen geçmedi o kurulum aşamasını. Genişletmek için tıkla... Kabloları düzgün taktığından emin misin? Bir de splitter olmadan dene bakalım.
Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2025 #9 Einstein dedi: Kabloları düzgün taktığından emin misin? Bir de splitter olmadan dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok hocam.
Einstein dedi: Kabloları düzgün taktığından emin misin? Bir de splitter olmadan dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.351 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #10 Nerthuz dedi: Değişen bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... DSL ışığı yanıp sönüyor mu?