Kimse yanıt vermeyince şöyle çözdüm: Port aralığını seçtim. Ardından 25565 - 25565 şeklinde ayarladım. Protokolü TCP olarak ayarladım. Daha sonra MineOS'u çalıştırdım. Server properties kısmından sunucu IP adresini, ayarladığım yerel IP adresine ayarladım (192.168.1.49). Portu ise default 25565 olarak bıraktım. Sunucuyu ise çalıştırıp Open Port Checker sitesinden kontrol ettim. 80 portu ve 25565 portu açıktı. Daha sonra ise arkadaşlarıma "<IP adresim>:25565" şeklinde IP adresini verdim ve girebildiler. Girişi PPPoE, çıkışı ise mineos-tkldev olarak ayarladım. Sorunsuz girdi. İleride bu sorunu yaşayacak arkadaşlar olursa buradan yararlanabilirler. Aşağıya konfigürasyonumu atıyorum.
Eki Görüntüle 1296740
Bu konfigürasyondan sonra ise MineOS Web arayüzüne giriyoruz. Server Properties sekmesinden server-ip kısmını artık arayüze girmek için hangi yerel IP adresini ayarladıysak öyle ayarlıyoruz. Önemli bir nokta var. :8443 kısmını eklemeyin. Daha sonra ise suncuyu çalıştırın. Open Port Checker sitesinden 80 ve 25565 portunu kontrol edin. Portların açık olması gerekiyor. Portlarım açık olduğunu gördükten sonra arkadaşlarınıza "<IP adresiniz>:25565" olarak sunucu IP'sini verin. Sorunsuz giriş yapacaklardır.