OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Aralık 2022 #41 lazrail61. 1717 dedi: Ne demek ben kimseyi öyle satmam nerde oturuyosun. Bende senle aynı yaştayım nerdeyse Genişletmek için tıkla... Adana'dayım hocam. Aynı yaşta olduğumuza sevindim bu arada.
lazrail61. 1717 dedi: Ne demek ben kimseyi öyle satmam nerde oturuyosun. Bende senle aynı yaştayım nerdeyse Genişletmek için tıkla... Adana'dayım hocam. Aynı yaşta olduğumuza sevindim bu arada.
lazrail61. 1717 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #42 OnePC dedi: Adana'dayım hocam. Aynı yaşta olduğumuza sevindim bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende Trabzonluyum. Instagram hesabınız var mı yani vermek istersen oradan konuşabiliriz
OnePC dedi: Adana'dayım hocam. Aynı yaşta olduğumuza sevindim bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende Trabzonluyum. Instagram hesabınız var mı yani vermek istersen oradan konuşabiliriz
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Aralık 2022 #43 lazrail61. 1717 dedi: Bende Trabzonluyum. Instagram hesabınız var mı yani vermek istersen oradan konuşabiliriz Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum da hocam.
lazrail61. 1717 dedi: Bende Trabzonluyum. Instagram hesabınız var mı yani vermek istersen oradan konuşabiliriz Genişletmek için tıkla... Instagram kullanmıyorum da hocam.
lazrail61. 1717 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #44 OnePC dedi: Instagram kullanmıyorum da hocam. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası isticem de burda versen sorun olur diye istemedim OnePC dedi: Instagram kullanmıyorum da hocam. Genişletmek için tıkla... Valla reis o kadar sardıki konuşma ödevleri yapmayı unuttum şuan onlarla uğraşıyorum
OnePC dedi: Instagram kullanmıyorum da hocam. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası isticem de burda versen sorun olur diye istemedim OnePC dedi: Instagram kullanmıyorum da hocam. Genişletmek için tıkla... Valla reis o kadar sardıki konuşma ödevleri yapmayı unuttum şuan onlarla uğraşıyorum
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Aralık 2022 #45 lazrail61. 1717 dedi: Telefon numarası isticem de burda versen sorun olur diye istemedim Valla reis o kadar sardıki konuşma ödevleri yapmayı unuttum şuan onlarla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef.
lazrail61. 1717 dedi: Telefon numarası isticem de burda versen sorun olur diye istemedim Valla reis o kadar sardıki konuşma ödevleri yapmayı unuttum şuan onlarla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef.
lazrail61. 1717 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #46 OnePC dedi: Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef. Genişletmek için tıkla... bende İngilizce yapıyorum zıt konular. Neyse ben dersten almıyım seni iyi dersler iyi akşamlar OnePC dedi: Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef. Genişletmek için tıkla... Reis beni galiba gene banlayacaklar hem de saçma sapan yere yazamazsam kusura bakma
OnePC dedi: Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef. Genişletmek için tıkla... bende İngilizce yapıyorum zıt konular. Neyse ben dersten almıyım seni iyi dersler iyi akşamlar OnePC dedi: Aynen hocam, bende aynı zaman da Edebiyat Projesini yapmaya çalışıyorum. Kolay gelsin. Telefonumu da yazarsam sorun olabilir maalesef. Genişletmek için tıkla... Reis beni galiba gene banlayacaklar hem de saçma sapan yere yazamazsam kusura bakma
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Aralık 2022 #47 lazrail61. 1717 dedi: bende İngilizce yapıyorum zıt konular. Neyse ben dersten almıyım seni iyi dersler iyi akşamlar Reis beni galiba gene banlayacaklar hem de saçma sapan yere yazamazsam kusura bakma Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. İkimize de kolay gelsin o zaman, iyi akşamlar.
lazrail61. 1717 dedi: bende İngilizce yapıyorum zıt konular. Neyse ben dersten almıyım seni iyi dersler iyi akşamlar Reis beni galiba gene banlayacaklar hem de saçma sapan yere yazamazsam kusura bakma Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. İkimize de kolay gelsin o zaman, iyi akşamlar.
lazrail61. 1717 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #48 OnePC dedi: Sorun yok hocam. İkimize de kolay gelsin o zaman, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar
OnePC dedi: Sorun yok hocam. İkimize de kolay gelsin o zaman, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #49 Sesli kitap okumayı deneyin.
lazrail61. 1717 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #50 @OnePC naber napıyon