Kekemelik nasıl geçer?

Bende iyiyim hocam
İyi olduğunuza sevindim hocam. Fizik hocası proje ödevi yaptırdı geçenler de bana. Şimdi de gelmiş tahtaya kalkıp okuyacaksın diyor. Okuyamam hocam diyorum, okuyacaksın diyor. Çok zor bir durumdayım maalesef. Olmazsa aileme söyleyeyim de hocayla falan konuşsunlar. Umarım bir sorun çıkmaz.

İyi olduğunuza sevindim hocam. Fizik hocası proje ödevi yaptırdı geçenler de bana. Şimdi de gelmiş tahtaya kalkıp okuyacaksın diyor. Okuyamam hocam diyorum, okuyacaksın diyor. Çok zor bir durumdayım maalesef. Olmazsa aileme söyleyeyim de hocayla falan konuşsunlar. Umarım bir sorun çıkmaz.
Çıkmaz hocam kolay gelsin benimde yarın denemem var ona çalışıyorum

@lazrail61. 1717 Hocam merhaba. Bir akrabam ile konuştum bu konuyu. Beni çok sever kendisi. Benim için annemle görüştü. Özel bir yere gideceğiz. Umarım çözülür artık bu sorun. Bu arada siz nasılsınız, iyi misiniz?

Sizin adınıza çok sevindim. Günümü güzelleştiren bir haber. İyiyim hocam hele bu haberi öğrendikten sonra daha da iyi oldum

Sizin adınıza çok sevindim. Günümü güzelleştiren bir haber. İyiyim hocam hele bu haberi öğrendikten sonra daha da iyi oldum
Valla hocam şu anda benden daha mutlu olduğunuza çok sevindim. Babamın aslında tepkisini merak ediyorum. Yani bazen değişik cevaplar verebiliyor. Örneğin, sen bunu kendin isteyerek yapıyorsun diyor, bu senin elinde olan birşey diyor. Bazen de eğer iyi olmak istiyorsan istediğin yere götürürüm diyor. Yani bu sefer ne tepki verecek bilmiyorum. Umarım birkaç ay sonra bu konuya döndüğümde akıcı bir şekilde olarak dönerim. En büyük isteğim bu.

Merhabalar. 15 yaşında fakat 4 yaşından beri kekeme olan birisi olarak bende yüzlerce yere gittim. İzmir, Ankara, İstanbul falan her yere gittik. Zamanında Mercedes almak yerine bu tür eğitim yerlerine gittiğimizi söyler ailem. 1 yıl önce bir yere gittik ismi Armoni, İzmirde. Heceleyerek, uzatarak ve yavaş konuşarak bu problemi yendirtiyorlar. Ben gittim tabiki başta yaradı kendi adımı diyemezken o dediklerini yaparak kendimi ifade etmeyi ve sosyalleşmeye başladım -nasıl desem bilmiyorum ben ağır kekemeliktim yani Ke Ke Ke kekemeliği boşver bende hiç kelime çıkmazdı- başta iyiydim sonra saldım, daha kötü oldum. Şimdi gene başladım. İsterseniz ayrıntılı anlatırım. Bu problemi yenersek hayatımızın en büyük dağını aşacağımızı düşündüğüm için ben 15 tatilden itibaren günde 6 saatimi bunlara vermeye çalışçam, sizide davet ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı