3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Haziran 2022 #21 Allah Allah dertleri neymiş ki. Ailenizle gitmeyin, babanız gitsin sadece. O zaman alır.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.584 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 17 Haziran 2022 #22 d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Adam polis olmayanlar kelepçeyi napıyor demiş. Ben de cevap verdim. Bana sapık diyen adamın profil fotoğrafında Sins var
d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Adam polis olmayanlar kelepçeyi napıyor demiş. Ben de cevap verdim. Bana sapık diyen adamın profil fotoğrafında Sins var
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #23 https://www.hepsiburada.com/kama-celik-kelepce-p-HBV0000039323
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #24 The Fallen Angel dedi: Adam polis olmayanlar kelepçeyi ne yapıyor demiş. Ben de cevap verdim. Bana sapık diyen adamın profil fotoğrafında sins var Genişletmek için tıkla... Neden kimse olayı ironisine değil sadece ironi yaptım kelepçenin sapıklıkla alakası yok.
The Fallen Angel dedi: Adam polis olmayanlar kelepçeyi ne yapıyor demiş. Ben de cevap verdim. Bana sapık diyen adamın profil fotoğrafında sins var Genişletmek için tıkla... Neden kimse olayı ironisine değil sadece ironi yaptım kelepçenin sapıklıkla alakası yok.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #25 d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Bizmi sapığız? Kendi profil fotoğrafına bakmaya ne dersin kanka? (!)
d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Bizmi sapığız? Kendi profil fotoğrafına bakmaya ne dersin kanka? (!)
ZzZIsiMsiZzZ Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #26 d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Kardesim ne diyon sen ya aklina geleni soyledi ne "Allah'in Sapiklari" diyon
d4mann dedi: Konuyu terket emir ediyorum rica etmiyorum Allah'ın sapıkları! Genişletmek için tıkla... Kardesim ne diyon sen ya aklina geleni soyledi ne "Allah'in Sapiklari" diyon
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 18 Haziran 2022 #27 d4mann dedi: Neden kimse olayı ironisine değil sadece ironi yaptım kelepçenin sapıklıkla alakası yok. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden satın alabilirsin.
d4mann dedi: Neden kimse olayı ironisine değil sadece ironi yaptım kelepçenin sapıklıkla alakası yok. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden satın alabilirsin.