Kemal Kılıçdaroğlu: ”Ben Kemal, geliyorum.”

Aslında hükümete değil de, muhalefete darbe indirmek lazım yeterince muhalefet olamadıkları için. Ülkenin bu hale gelmesinde büyük pay sahibiler. Doğru düzgün adam çıkartamadıkları için yüz yılın en kötü hükümetinin ülkeyi yok edişini izliyoruz.

Ben yine de ölsem AKP'ye oy vermem. Ülkeyi biraz da başkaları batırsın. Size de bu şansı başkalarına vermenizi tavsiye ederim. Zaten kim gelirse gelsin daha fazla batamayız. Hükümet o yolu kapattı :)
 
Son düzenleme:
Hocam açık net söylüyorum, millet ittifakı kimi çıkarırsa oy vereceğim. Sonuç olarak burada 6 lider var, hepsinin bir bilgi birikimi var ve bizim değerlendiremeyeceğimiz bilgilere sahipler. Bir adayda mutabık kaldılarsa, ben de destek vereceğim. Her şeyden önce altına imza koydukları detaylı bir eylem planı var, çözümleri beni ikna etti.

50 tane oyum olsa 1 tanesini alamaz benden Erdoğan ve avenesi bahçeli. Adayın kim olduğu en son tartışılacak konu şu an.
 
İnsanlar dedemin aday olmasını istemiyorlar ama mecburiyetten ona vermek zorundalar sanırım. Keza bende vermek istemiyorum fakat iktidar partisine karşı kazanabilecek tek kişi altılı masanın adayı olacaktır. O da benim yaşlı dedem gibi duruyor.
 
AKP en fazla %30, MHP %5 oy alırken cb seçiminde nasıl 2. Tur'u zorluyor bunlar?
Anketleri anlayabilmek mümkün değil.
AKP-MHP'ye göre Meclis'in hiçbir hükmü yokken, her şey tek adama bağlanmışken partilerine oy vermeyenler cb için mi verecek? Rejimin baş aktörüne oy verenler partilerine neden oy vermiyor o zaman?
Anket şirketlerine siparişlerinde biraz daha mantıklı davranmalarını öneririm.

Saray düzmece anket yaptırmakla sadece kendi seçmenini kandırır cumhur ittifakı için yolun sonu geldi.
 
Bi' insan hiç mi akıllanmaz ya. Elindeki gücü kötüye kullanmasına üzülüyorum. Sanki bilerek beni seçmesinler dermiş gibi davranıyor. Ülkemize kendisi gibi kötü adaylar gerekmediğini anlar umarım.
 
Mutabakat metninde "1921 anayasasını getireceğiz" diye bir ibare görmedim. Bu öneriyi getirenlerin de o mecliste kabul göreceğini düşünmüyorum.
Zaten öyle yazamazlar, çünkü cumhuriyet anayasası değil, ancak oradan yola çıktılar, aynısını şuanki ikdidarda yapıyor, haliyle aralarında fark kalmıyor. Mutabakat metnini partiler içi lobicilik faaliyeti yürütenler hazırlamış, çok açık ve net görünüyor. Mesela, anadilde eğitim diyorlar ama net şekilde resmi dilimiz Türkçedir diyemiyorlar. 244 sayfa metin hazırlamışlar, prosedürü yerine getirmişler sadece, vaatlerine baktım ve takip ediyorum, net bir çözümleri yok.

Bu millet hayatında 1 roman alıp okumamış, 244 sayfa metni mi okuyacak ? Haliyle siyasilerin geçmişine ve konuşmalarına bakıyor. Geçmişte de mutabakatlar yapıldı, millete "tıpış tıpış sandığa gideceksiniz" diyerek yıllardır neyi çözdüler ? Milletin 2. Ekmelettin vakasınada, 2. Erdoğan vakasınada tahammülü kalmadı, ülkenin kurtuluşu şansa bırakılamaz, Mansur Yavaşı aday yap, olay bitsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı