Kemal Kılıçdaroğlu: ”Ben Kemal, geliyorum.”

Bu arada RTE'nin nasıl aday olacağını anlayan var mı muhalefetin adayından çok iktidarın adayını merak ediyorum ben.
Anayasaya göre aday olamaz. Meclisten erken seçim (2018 seçimlerinin yenilenmesi) kararı çıkması lazım, onada sandalye sayısı yetmiyor. Kısacası chp, ip, hdp istemeden seçime giremez. Erken seçim isteyenler, üstüne yemin ettikleri anayasayı ihlal ediyor. Muhalefet isterse Erdoğan aday olur.

Aslında muhalefetin en iyi yaptığı şeyi yapması lazım, eli koynunda beklesin. Seçime girip çoğunluğu alan ikdidar olsun. Aksi halde tüm gücü elinde tutan birisine yenilirsin, hemde bilerek yenilirsin.
 
Hem seçimi kazanmak istiyorlar hem de kk adaylığına karşı çıktığımızda bize kızıyor çakma muhalifler. Kk'yi çıkarın da Erdoğan onu bir güzel yensin değil mi? Sizin verdiğiniz 2 oyla olacak şey değil. Kk kazanamaz.

Siz ve sizin gibi düşünen insanlar Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem tribine girmezseniz eğer bal gibi kazanır syn kılıçdaroğlu burada kimse kendisinin öz evladı değil fakat Türkiye'nin en kritik seçimlerinde kazanma ihtimali en yüksek blok olan 6'lı masaya oy vermez seçimi kaybetmek isterseniz o sizin bileceğiniz iş. 17 yaşındaki gençlerin kılıçdaroğlu aday olmasın goygoyu yapabileceği bir seçim değildir mayıs 2023 seçimleri.
 
Siz ve sizin gibi düşünen insanlar Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem tribine girmezseniz eğrr bal gibi kazanır syn kılıçdaroğlu burada kimse burada kendisinin öz evladı değil fakat Türkiye'nin en kritik seçimlerinde kazanma ihtimali en yüksek blok olan 6'lı masaya oy vermez seçimi kaybetmek isterseniz o sizin bileceğiniz iş. 17 yaşındaki gençlerin kılıçdaroğlu aday olmasın goygoyu yapabileceği bir seçim değildir mayıs 2023 seçimleri.
Hocam şunu anlatamadım gitti. Ahmet, Mehmet, Hatice fark etmiyor, ülke elden gidiyor :( Biri çıkar "masada şu varsa oy vermem" diğeri çıkar "bay kemale oy vermem"...
 

Geri
Yukarı