Kemal Kılıçdaroğlu: ”Ben Kemal, geliyorum.”

• Konuyu başlatan 231782
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 11.871
Kılıçdaroğlu: “seçimin ertesi günü arsız ve hırsızların telefonları acı acı çalacak, telefonun ucunda bir ses duyacaklar; ben Kemal, geliyorum.” Haberin Kaynağı: muhalefet zaten 14 Mayıs 2023'te gelemezse 5 yıl Türkiye'nin en uzun ve en buhranlı 5 yılı olacak öyle ki 2028'e kadar iktidar sahipleri iktidar olarak devam ederse neler olabileceğini düşünemiyorum bile şahsen.

Ben Kemal gelemiyorum.

Gerçekleri söylemek için para almaya gerek yok. Siz işimize bakalım diyorsunuz, demek ki siz para alıyorsunuz. Merak etmeyin sizi depremzedeler gibi 1 hafta sonra kapının önüne koyarlar maaşınızı keserler. Unutmayın yalan söylemek için para verilir ben sadece doğruları söylerim.
Biz vatan millet için uğraşırız. Sizin gibi 2 kuruşa ülke satmıyoruz biz. Pkk ile iş birliği yapacağız diyen partiyi meclise sokunca doğrucu davut olunmuyor sayın ak troll.

Laik demokrasi için Cumhuriyet için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin sonra çok pişman olacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haftalarca kilicdaroglu aday olmasın diye sosyal medya da hashtagler acildi, pankartlar acildi. Daha bu konun ilk mesajlarina bile bakmasan aday olmasin diye yalvaranlar var, Chp binasının önüne "kilicdaroglu aday olma" yazanlar bile vardi. 16 yenilgisine rağmen kimseyi dinlemeyip, halkini dinlemeyip gene ve gene aday oldu.
Simdi en kiritik, en önemli olayda halkını dinlemeyen bu adam. Cumhurbaşkanı olduğunda halkını dinleyeceği ne malum??
Bana en basta bu güvensizliği veren birine, ben nasil 5 yil güveneyim? Söyleyebilir misin?

Hatta kendisi s400 lere ne gerek var, kim bize saldıracak diyen birisi.

Vize kaldırma vaadi veren birisi, nasıl yapacaksa artik...😂

Celal sengör bile zamaninda chp nin yüz karasi oldugunu söyledi.

Kendisine namussuz şerefsiz diyen de kendisi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kaç yıldır kazanamıyor hala aday oluyor ve karşısında her seferinde kazanan adama makam sevdalısın kalk git diyor.😀

Bazen Thanos gibi olmak istiyor insan. Şu %50'lik yobaz kesime bu tarife lazım.
Şahsen her gün hayalini kuruyorum. Kim nasıl istemez şu ülkede?

Haftalarca kilicdaroglu aday olmasın diye sosyal medya da hashtagler acildi, pankartlar acildi. Daha bu konun ilk mesajlarina bile bakmasan aday olmasin diye yalvaranlar var, Chp binasının önüne "kilicdaroglu aday olma" yazanlar bile vardi. 16 yenilgisine rağmen kimseyi dinlemeyip, halkini dinlemeyip gene ve gene aday oldu.
Simdi en kiritik, en önemli olayda halkını dinlemeyen bu adam. Cumhurbaşkanı olduğunda halkını dinleyeceği ne malum??
Bana en basta bu güvensizliği veren birine, ben nasil 5 yil güveneyim? Söyleyebilir misin?

Muhalefete muhalefetlik yapacak zamanda değiliz. 5 sene sonra değiştiririz. En basit mantığından düşün. Daha ne kadar kötü olacak? Rezil durumdayız. 2 kötü arasında tercih yapacaksam birşeyleri değiştirme şansı olanı tercih ederim.

Kaç yıldır kazanamıyor hala aday oluyor ve karşısında her seferinde kazanan adama makam sevdalısın kalk git diyor.😀

Gelecek 5 yıl sonra bile istesende gönderemeyebileceğin bir iktidar şu an başta sanırım, son 3 yıl, hatta son 1 yılda bile görülen alım gücünde düşüş ile birlikte ülkeye giren ve bildiğim kadarıyla devam eden kaçak mülteci ve mülteciler sorunu ile birlikte çoğunun çok fazla çocuk yaptığını düşünürsem(5-10 gibi), ileride Türk popülasyonuna olan potansiyel tehdit ve mülteciler ile uygulanılan şeyler ile azalan can güvenliği. Bunların yanında demokrasinin gidişi en başta söylemek istediğim şey bu yüzdendi 5 yıl sonra istesende gönderemeyebileceğin bir iktidar, Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmeyen ve anladığım kadarıyla 15-16 yaş evlilikte sorun görmeyen, gerekirse bildiğim kadarıyla PKK ile anlaşma yapabiliriz, Kurdistan tarzı şeyler söyleyen kişiler ile anlaşma yapan, depremlerde önlemsizlikten ölen insanlar ve gördüklerim doğru ise kader açıklaması yapan bir iktidar ileyken ülkenin gideceği yol belli gibi görünüyor, ülke bu şekilde iken KK ve yanında birçok kişinin olduğu bir tarafı denemek isterim şahsen.

Gelecek 5 yıl sonra bile istesende gönderemeyebileceğin bir iktidar şu an başta sanırım, son 3 yıl, hatta son 1 yılda bile görülen alım gücünde düşüş ile birlikte ülkeye giren ve bildiğim kadarıyla devam eden kaçak mülteci ve mülteciler sorunu ile birlikte çoğunun çok fazla çocuk yaptığını düşünürsem(5-10 gibi), ileride Türk popülasyonuna olan potansiyel tehdit ve mülteciler ile uygulanılan şeyler ile azalan can güvenliği. Bunların yanında demokrasinin gidişi en başta söylemek istediğim şey bu yüzdendi 5 yıl sonra istesende gönderemeyebileceğin bir iktidar, Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmeyen ve anladığım kadarıyla 15-16 yaş evlilikte sorun görmeyen, gerekirse bildiğim kadarıyla PKK ile anlaşma yapabiliriz, Kurdistan tarzı şeyler söyleyen kişiler ile anlaşma yapan, depremlerde önlemsizlikten ölen insanlar ve gördüklerim doğru ise kader açıklaması yapan bir iktidar ileyken ülkenin gideceği yol belli gibi görünüyor, ülke bu şekilde iken KK ve yanında birçok kişinin olduğu bir tarafı denemek isterim şahsen.
Biz zaten isteriz. Çünkü tek şansımız bu. Kazanamazsak yapacak çok birşey kalmayacak. Hepimiz yurt dışı kovalayacaz. İntihar bile edecek bir sürü insan. İzleyin görün. Malum parti kazanırsa 3 5 gün sonra tonla intihar haberi çıkar ortaya. Tehlike çok büyük. Son şansımızı deneyeceğiz. Umarım sandıkları iyi koruruz bu sefer. Eğer olabiliyorsanız lütfen gönüllü olun. Çok iyi korumamız gerekiyor yoksa yine hile yapacaklar. Yeminle hiçbir şeyin anlamlı kalmadı benim için. Seçim kaybedilirse ne yaparım bilmiyorum. En ufak keyif almıyorum hayatımdan. Her günüm mutsuzluk içinde geçiyor. Umarım değişiriz çok bunalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı