Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak dostum bende sünniyim, şeriatın mezhebine pek bakmam. Mehmet Ali Çelebi ben askerim şöyle böyle diyordu, 2 tane meslektaşını yakanlarla ittifak yaptı. Daha geçen Atatürkçüler AKP'li falan diyordu.

Sünni olabilirsiniz hocam ancak şeriatın mezhebine bakılmalıdır, sünni şeriatı ile kur'an şeriatında fark aşırı büyük ve serttir.

Sünni fıkıhına göre Babanız sizi namaz kılmadığınız için dövebilir buna hakkı vardır, sünni şeriatı ile yönetilen ülkelerde bu durum suç değildir. Sünni fıkıhına göre dinden çıkan mürtedin cezası ölümdür açık ve net.

Ancak kur'an şeriatında namaz kılıp/kılmamak tamamen şahısın kendi iradesine kalmıştır herhangi bir zorlama yoktur. Ayrıca kur'an şeriatına göre dinden dönen herifin cezası yoktur.

Kur'an şeriatı adaleti,demokrasiyi,şûrayı,adaleti,merhameti emretmiştir. Tekrar dediğimiz gibi kur'an insanlık için inmiş bir kitaptır kuralları ve emirleri aşırı serttir bu ayetler çarpıtıldığı vakit ortaya yeni mezhepler(dinler) ortaya çıkar.

İkinci konuya gelirsek Mehmet Ali Çelebi'nin oyunu CHP için bitti tekrar yuvasına geri döndü "Tencere yuvarlanır kapağını bulur" mantığı.

Meclis'te Kemal Kılıçdaroğlu-HDP görüşmesi​

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile TBMM'deki makamlarında bir araya geldi.​

HDP'nin açıkladığı deklarasyonda şu maddeler yer almıştı:

* Yurt içinde ve yurt dışında askeri operasyonlar durdurulsun.

* Yeni anayasa hazırlansın.

* Kayyum atamaları kaldırılsın.

*Kayyum mağdurlarının hakları iade edilsin.

* Ana dilde eğitim hakkı tanınsın.

Bakalım Kemal bey ne cevap verecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…