konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #21 Vanga28 dedi: 57 tl olan paket le 45 tl olanın çok farkı var mı ? 57 de müzik le dlc var dlc ayrı alınmıyor sanırım illa müzik paketiyle mi alıncak ? Genişletmek için tıkla... Deluxe Sürümündekiler sadece kozmetik, pek gerek yok gibi hocam. Standart yeterli olur.
Vanga28 dedi: 57 tl olan paket le 45 tl olanın çok farkı var mı ? 57 de müzik le dlc var dlc ayrı alınmıyor sanırım illa müzik paketiyle mi alıncak ? Genişletmek için tıkla... Deluxe Sürümündekiler sadece kozmetik, pek gerek yok gibi hocam. Standart yeterli olur.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #22 Çıkmadan önce fragmanı izleyip almayı düşünmüştüm sonradan kaybettim oyunu aldım şimdi çok teşekkürler.
Çıkmadan önce fragmanı izleyip almayı düşünmüştüm sonradan kaybettim oyunu aldım şimdi çok teşekkürler.
unalk020 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 32 Çözümler 1 27 Eylül 2022 #23 Fiyatı muhtemelen artar diye düşünüyorum. Olmadı Epic'teki fiyatıyla eşitlenir ama bu fiyat böyle kalmaz.
Fiyatı muhtemelen artar diye düşünüyorum. Olmadı Epic'teki fiyatıyla eşitlenir ama bu fiyat böyle kalmaz.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2022 #24 Cthulhussy dedi: Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kiznaiver dedi: Bir an sadece Kena'yı 145TL'ye aldığınızı sandım... İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Cthulhussy dedi: Keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kiznaiver dedi: Bir an sadece Kena'yı 145TL'ye aldığınızı sandım... İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #25 unalk020 dedi: Fiyatı muhtemelen artar diye düşünüyorum. Olmadı Epic'teki fiyatıyla eşitlenir ama bu fiyat böyle kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic'de 69₺, Steam'de 61₺. 1 senedir zam yapmadılar ama belli olmaz. Dünya genelinde en ucuz Türkiye'de satıyorlar zaten. Böyle devam ettirirlerse helal olsun derim.
unalk020 dedi: Fiyatı muhtemelen artar diye düşünüyorum. Olmadı Epic'teki fiyatıyla eşitlenir ama bu fiyat böyle kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic'de 69₺, Steam'de 61₺. 1 senedir zam yapmadılar ama belli olmaz. Dünya genelinde en ucuz Türkiye'de satıyorlar zaten. Böyle devam ettirirlerse helal olsun derim.
0Emirhan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 45 28 Eylül 2022 #26 Vegas dedi: Teşekkürler satın aldım. Eki Görüntüle 1529754 Genişletmek için tıkla... Kalan parayı nasıl Steam cüzdanından eklediniz acaba?
Vegas dedi: Teşekkürler satın aldım. Eki Görüntüle 1529754 Genişletmek için tıkla... Kalan parayı nasıl Steam cüzdanından eklediniz acaba?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Ekim 2022 #27 0Emirhan dedi: Kalan parayı nasıl Steam cüzdanından eklediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şey yapmıyorum. Cüzdanda para varsa sepetten ileri dediğimde direkt kalanını gösteriyor.
0Emirhan dedi: Kalan parayı nasıl Steam cüzdanından eklediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şey yapmıyorum. Cüzdanda para varsa sepetten ileri dediğimde direkt kalanını gösteriyor.