berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.002 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #1 Max Caulfield dedi: Eğer hosting istemiyorsan iyi bir bilgisayar gerekir. Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımızı server olarak kullanabiliyor muyuz?
Max Caulfield dedi: Eğer hosting istemiyorsan iyi bir bilgisayar gerekir. Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımızı server olarak kullanabiliyor muyuz?
MaSSTT Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #2 Bilgisisyarınızın içindekiler nedir. Yani ne kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Evet, kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 10 dakika bile ara olmadan 3 tane konuyu nasıl açtınız? Artı 0 Eksi
KS KS berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.002 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #4 uwu emrw kun dedi: Evet, kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 10 dakika bile ara olmadan 3 tane konuyu nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Meslek sırrı Şaka bir yana. Diğer 2 konudaki soruları başka konu altına sormuştum moderatörler taşıdı. MaSSTT dedi: Bilgisisyarınızın içindekiler nedir? Yani ne kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettiğim için sordum. Ama ileride yapabilirim. Kasmayacak 100 kişilik bir Minecraft serverı için gereksinim nedir? Artı 0 Eksi
uwu emrw kun dedi: Evet, kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 10 dakika bile ara olmadan 3 tane konuyu nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Meslek sırrı Şaka bir yana. Diğer 2 konudaki soruları başka konu altına sormuştum moderatörler taşıdı. MaSSTT dedi: Bilgisisyarınızın içindekiler nedir? Yani ne kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettiğim için sordum. Ama ileride yapabilirim. Kasmayacak 100 kişilik bir Minecraft serverı için gereksinim nedir?