Kendi kendine Chrome'da site açılıyor

YUSUFziya01

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Son iki gündür Chrome kendi kendine site açıyor. Daha önce açılmış konulardan bakarak virüs taraması yaptım adwcleaner, Windows Defender ve Malwarebytes uygulamalarında toplamda en az 6 defa tarama yaptım virüs bulunmuyor sonucu alıyorum, ve YouTube'deki Chrome virüs kesin çözüm denilen videolardaki adımı defalarca uyguladım, direk Chrome silip yükledim ama sonuç aynı virüs yok ama siteyi açmaya devam ediyor. Açılan siteyide eke ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa bu bilgisayarda böyle oluyor daha önce hiç virüs falan bulaşmadı ve simdilik başka bir sorun yaşamadım site açma dışında.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 191256.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 191256.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Son iki gündür kendi kendine Chrome kendi kendine site açıyor. Daha önce açılmış konulardan virüs taraması yaptım Windows Defender ve Malwarebytes uygulamalarında toplamda en az 5 defa tarama yaptım virüs bulunmuyor sonucu alıyorum, ve YouTube'deki Chrome virüs kesin çözüm denilen videolardaki adımı defalarca uyguladım, direk Chrome silip yükledim ama sonuç aynı virüs yok ama siteyi açmaya devam ediyor. Açılan siteyide eke ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa bu bilgisayarda böyle oluyor daha önce hiç virüs falan bulaşmadı ve simdilik başka bir sorun yaşamadım site açma dışında.
Chrome ayarlar sekmesinden virüs taratabilirsin. Bazen JJSploit yapanlar sana fake bir bildirim gönderiyor şunun gibi "Eğer ki kuralları kabul etmezseniz chrome://flags.gjsdawdhasdıu kurallarını ihlal etmiş olursunuz" gibi yazılar geliyor.Deneyin,olmazsa cezamı çekmeye razıyım.

Chrome ayarlar sekmesinden virüs taratabilirsin. Bazen JJSploit yapanlar sana fake bir bildirim gönderiyor şunun gibi "Eğer ki kuralları kabul etmezseniz chrome://flags.gjsdawdhasdıu kurallarını ihlal etmiş olursunuz" gibi yazılar geliyor.Deneyin,olmazsa cezamı çekmeye razıyım.
suan bende direk tarama kısmını bulamadım ama güvenli tarama kısmı açık burdan mı yapılıyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 192642.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 192642.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı