Kendi kendine düşen ve çok dalgalı mh/s değerleri

SLOKAR

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 20 gündür kullandığım Gigabyte RX6800 kartım son 5 gündür mh/s hızı kendi kendine düşüyor veya stabil değil OC ve UV ayarlarını hiç değiştirmedim sizce problem tam olarak nerede?
İlk kullanmaya başladığımda sabit 62.5 mh's alıyordum. Şu an 59-61 arası gidiyor aynı ayarlarda çok dalgalı.
Riser ile ilgili bir problem mi var acaba? Yoksa Gigabyte markası çok iyi değil mi bu mining konusunda?
Yorum yapabilecek arkadaş var mı?
ayrıca RX6800 ile mining yapan arkadaş var ise OC ve UV ayarlarını benimle paylaşırsa sevinirim.
@ItsAllGoodman

Radeon Software'deki ayarlar arada kafasına göre değişebiliyor, onu kontrol ettiniz mi?
Hocam 5600XT ile RX6800 takılı benim sistemime Windows üzerinden Lolminer ile kazım yapıyorum. Radeon Ayarlarından yaptım OC ve UV'yi ana sistemi 5600XT üzerinden yönetiriyorum. RX6800 riser ile bağlı sisteme. Ek olarak bir tane daha PSU'um var onunla sadece RX6800 besliyorum ana sistemimde ki PSU yeterli olmadığı için. Sizle radeon ayarlarımı da paylaşayım şimdi. Gigabyte RX6800'ün termal pedleri ile mi bir sıkıntı var çözemedim daha 20 günlük.

Hocam 5600XT ile RX6800 takılı benim sistemime Windows üzerinden Lolminer ile kazım yapıyorum. Radeon Ayarlarından yaptım OC ve UV'yi ana sistemi 5600XT üzerinden yönetiriyorum. RX6800 riser ile bağlı sisteme. Ek olarak bir tane daha PSU'um var onunla sadece RX6800 besliyorum ana sistemimde ki PSU yeterli olmadığı için. Sizle radeon ayarlarımı da paylaşayım şimdi. Gigabyte RX6800'ün termal pedleri ile mi bir sıkıntı var çözemedim daha 20 günlük.
Paylaşmadınız henüz, bir şey mi oldu?

Reklam yapmayı keser misiniz?
Bana mı dediniz hocam? Bu arada riser yüzünden kaynaklanıyormuş hocam %80 ihtimalle. Riser olmadan direkt 16x slotana taktım, herhangi bir mh/s dalgalanma yok windows temiz kurulum da yaptım düzeldi şuanlık. Artı olarak normalde Çift PSU kullanıyordum. Şimdi tek PSU'ya geçtim ondan dolayı da düzelmiş olabilir düzeldi şuanlık dediğim gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı