Steam Kendi kendine iade etti

AC Odyssey. Sadece bu değil daha önce de birkaç ucuz oyunda yine olmuştu. Biraz daha inceledim hesapta DotA 2 oynanıyormuş kütüphaneden gizlenmiş.

Hayır hesap benim.

Steam Guard'ı aktif edip şifrenizi değiştirdiyseniz ve hala devam ediyorsa Gmail'de değiştirmeyi deneyin.

Steam hesabınızın güvenliği ile ilgili bir sorun olabilir. Durduk yere oyunun iade edilmesinin normal olduğunu zannetmiyorum.

Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen Dota 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?

Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen DotA 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?

Çince olma sorunu normal hesaplardada oluyor benim hesabım tamamen temiz olmasına rağmen arayüz güncellemesiyle aniden Çince olmştu.

Büyük ihtimalle öyle. Mağazada dili her girdiğimde Çince'ye çevriliyor. Ayrıca oynamama rağmen DotA 2 kütüphaneye eklenip gizlenmiş. Ne yapmam lazım? Tüm hesaplardan çıkış yapıp parola değiştirmek işe yarar mı?

Parolanızı değiştirin, telefonunuzdan Steam Guard'ı aktif edin ve tüm hesaplardan çıkış yapın. Ayrıca güvenlik sorunu yaşamamak için 3. parti sitelere Steam hesabınızla giriş yapmayın, özelden Steam hesabınız tehlikede tarzı uyarılarda bulunan dolandırıcılara itibar etmeyin, bilgisayarınıza komple virüs taraması yapın.

Steam cüzdandan para çekemez, fakat o parayla bir item alıp 3. parti bir sitede satışa koyup kendi kartına atabilir.

Şu an e-posta dahil her şeyi değiştirdim, Steam Guard'ı aktif ettim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. İadenin cüzdana yüklenmesini bekliyorum. İade onaylandığında tekrar alıp 2 saat açacağım ki tekrar iade edemesin.

Şu an e-posta dahil her şeyi değiştirdim, Steam Guard'ı aktif ettim, tüm cihazlardan çıkış yaptım. İadenin cüzdana yüklenmesini bekliyorum. İade onaylandığında tekrar alıp 2 saat açacağım ki tekrar iade edemesin.
Yok hocam zaten hesapdan giderse iade edemez.

Hocam eski e-postanızın şifresinide değiştirin isterseniz. Onla bir bağlantısı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı