Sorun şu Kaspersky gibi virüs tarayıcıları bunu vırus olarak algılamıyor.
Arkadaşlar bilgisayara süreklı Opera iniyor. Virüs olduğunu biliyorum bundan kurtulma yöntemi var mı? Antıvırus olarak Avast premıum kullanıyorum.
Evet, virüs hayırlı olsun Büyük ihtimal virüs yedin çünkü aynısı bende olmuştu. Bilgisayarında senin yuklemedıgın tum uygulamaları sil.Arkadaşlar bilgisayara süreklı Opera iniyor. Virüs olduğunu biliyorum bundan kurtulma yöntemi var mı? Antıvırus olarak Avast premıum kullanıyorum.
Hocam yok virüs girdiğinde opera iniyor anlamadığım şekilde, ne kadar kaldırsanda operayı iniyor.Virüs değil de bazı uygulamaların anlaşması olduğu için Opera'da beraberinde iniyor öyle bir şey olabilir mi?
Malwarebytes ile tarama yapınız.Arkadaşlar bilgisayara süreklı Opera iniyor. Virüs olduğunu biliyorum bundan kurtulma yöntemi var mı? Antıvırus olarak Avast premıum kullanıyorum.
Malwarebytes ile tarama yapınız.
Malwarebytes daha derin bir tarama yapıyor. Bu yüzden Malwarebytes ile de tarama yapılmasını öneririm.Sorun şu Kaspersky gibi virüs tarayıcıları bunu vırus olarak algılamıyor.
Sorun şu Kaspersky gibi virüs tarayıcıları bunu vırus olarak algılamıyor.
1-MBAM, KVRT, Emsisoft Emergency Kit ve ESET Online Scanner ile Tam Tarama yapın.Arkadaşlar bilgisayara süreklı Opera iniyor. Virüs olduğunu biliyorum bundan kurtulma yöntemi var mı? Antıvırus olarak Avast premıum kullanıyorum.
Zaten format atmışssınız sanırsam, konu çözülmüş o zaman.Evet virüs yemişim bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.