Kendi markamın elektronik cihazını üretmek istiyorum

Foras

Kilopat
Herkese selam, konunun doğru yerde olduğu hakkında hala şüphem var, yanlış yerde açmış isem özür dilerim.

Herkese merhaba, 5 seneye yakın aile işimiz olan beyaz eşya teknik servisinde çalıştım ve hala çalışmaya devam ediyorum. Son zamanlarda duyulmaya yeni yeni başlayan nem alma cihazları hakkında 3 seneye yakındır uğraşmaktayım. Tamirleri, problemleri gibi gibi, en ince ayrıntısına kadar yalayıp yutmuş birisiyim. İşlerimi al - sat veya bu cihazlarının servisliğini yapmaktan ziyade daha da ilerisi olan üretime geçmeyi düşünüyorum ve uzun zamandır bu hedefim için kafa yoruyorum. Sanayi tipi dediğimiz ev tipi olan cihazların 3-4 katı büyüklükteki cihazların üretimini bugün itibari ile gerçekleştirdim. Teknik anlamda hiçbir eksikliğim yok fakat eksik kaldığım noktaları size danışarak bilgi sahibi olmak istedim.
  • Eklediğim resimlere dikkat ederseniz birkaç model göreceksiniz. Bu modelleri yurt dışında aynıları birbirleriyle alakasız farklı markalar kendi ismini basıp satışa sunmuş. Birinci sorum bu, bu nasıl oluyor?
  • Kendi vergi sicil numaram, kendi ismim bulunuyor. Ben bu şekilde nasıl markamı basabilirim?
  • Kendim bir proje kurdum, dış görünüş iç aksamları gibi gibi, peki bu dış kasa üretimini nasıl yapabilirim?
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 8947505561650.jpg
    8947505561650.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 41
  • m_trotec-ttk-66-e-1.jpg
    m_trotec-ttk-66-e-1.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 49

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı