Kendi sesimle nasıl AI cover yapabilirim?

Lydian

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Editör, Asistan
Hazır ses modelleri indirip RVC-GUI programına import edebiliyorum fakat bunu kendi sesimle nasıl yapabilirim? Import ettiğim ses dosyaları .pth ve .index uzantılı. MP3 uzantısını bu iki uzantıya nasıl çevirebilirim?

Hazır ses modelleri indirip RVC-GUI programına import edebiliyorum fakat bunu kendi sesimle nasıl yapabilirim? Import ettiğim ses dosyaları .pth ve .index uzantılı. MP3 uzantısını bu iki uzantıya nasıl çevirebilirim?

Bilgisayardan ses kaydedip atıyorum direk ben . Uzantısını hatırlamıyorum ancak kabul ediyordu. Ses kaydediciyle kaydetmeyi deneyin.

Bilgisayardan ses kaydedip atıyorum direk ben . Uzantısını hatırlamıyorum ancak kabul ediyordu. Ses kaydediciyle kaydetmeyi deneyin.
Whatsapp'tan bir kayıt var elimde ve OGG uzantılı bu şekilde sorun yaşar mıyım veya mp3 e çevirip ziplemeden import edebilir miyim? (Ziplemek şart mı kısaca)

Bu arada OGG' uzantılı dosyayı zipledim o şekilde import etmeye çalıştım olmadı. Mp3 olarak çevirip zipleyip tekrar deneyeceğim şimdi.

Whatsapp'tan bir kayıt var elimde ve OGG uzantılı bu şekilde sorun yaşar mıyım veya mp3 e çevirip ziplemeden import edebilir miyim? (Ziplemek şart mı kısaca)

Bu arada OGG' uzantılı dosyayı zipledim o şekilde import etmeye çalıştım olmadı. Mp3 olarak çevirip zipleyip tekrar deneyeceğim şimdi.
Olmadı derken herhangi bir sorun çıkmadı fakat ses modelleri arasında görünmüyo

Son düzenleme:
WhatsApp'tan bir kayıt var elimde ve ogg uzantılı bu şekilde sorun yaşar mıyım veya MP3'e çevirip ziplemeden import edebilir miyim? (ziplemek şart mı kısaca)

Bu arada ogg' uzantılı dosyayı zipledim o şekilde import etmeye çalıştım olmadı. MP3 olarak çevirip zipleyip tekrar deneyeceğim şimdi.

Olmadı derken herhangi bir sorun çıkmadı fakat ses modelleri arasında görünmüyor.

Vocalremover sitesine atıp vocal+Music şeklinde indirebilirsiniz. İndirdiğinizde MP3 olarak iner.

Sesleri ziplemenize gerek yok. Direk atabilirsiniz.

Vocalremover sitesine atıp vocal+Music şeklinde indirebilirsiniz. İndirdiğinizde MP3 olarak iner.

Sesleri ziplemenize gerek yok. Direk atabilirsiniz.

Sanırım o site tek seferlik fakat VPN falan kullanarak birkaç müziği altyapı ve vokal olarak ayırmıştım zaten. Onun dışında dediğinizi de denedim hem ogg uzantılı hem de MP3 uzantılı olarak fakat yine ses modelleri arasında görünmüyor.

Sanırım o site tek seferlik fakat VPN falan kullanarak birkaç müziği altyapı ve vokal olarak ayırmıştım zaten. Onun dışında dediğinizi de denedim hem ogg uzantılı hem de MP3 uzantılı olarak fakat yine ses modelleri arasında görünmüyor.

Site tek seferlik değil. Tamamen ücretsiz. Ses modelleri kısmından değil. Kendi sesinizi Source kısmından import etmeniz lazım. Ses modelleri kısmına, sesinizi dönüştürmek istediğiniz ses modelini yüklemeniz lazım.

Ben sesimle bütün harflerin seslerini çıkarıp kaydediyorum. Yanına bütün ulamaları da ekliyorum. Sonra ses modeli olarak atıyorum.
Nota seslerini mi çıkarıyorsunuz örneğin C - (do) C# (do diyez) - D (re) gibi yoksa konuşma tonunda mı harfleri söylüyorsunuz?

Site tek seferlik değil. Tamamen ücretsiz. Ses modelleri kısmından değil. Kendi sesinizi Source kısmından import etmeniz lazım. Ses modelleri kısmına, sesinizi dönüştürmek istediğiniz ses modelini yüklemeniz lazım.
Şarkıyı vokalden ayırdığımda 2. yi ayıramıyorum üyelik istiyor benden. Source kısmını da bulamadım vocalremover'a baktım hem de RVC-GUI'ye baktım göremedim ss'ler ile anlatabilir misin?

Kendi sesinizle cover yapmak için önce sesinizi kaydetmeniz lazım. Bir kitap alıp 2-3 sayfa günlük konuşma sesi düzeyinde kitabı okurken ses kaydına alın daha sonra aşağıdaki rehberden sesinizi yapay zekaya öğretin sonrasında rvc gui ile yapabilirsiniz. link

Technopat Haberler

Geri
Yukarı