Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Dövmesine izin verin, elinize çok güzel bir koz geçecek. Sonra hastaneden alacağınız darp raporu ile mahkemeye başvurup karşınızdaki arkadaşın bütün hayatını mahvedebilirsiniz. Arkadaşın sicilinde güzel bir yer alacaktır. Birçok yerde önüne koyulacaktır.

Evet abilerim ablalarım... Başlıkta gördüğünüz gibi kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım sorusunu size sormak istiyorum. Bir çocuk beni hem söz hem de kaba kuvvet kullanarak rahatsız ediyor. Güçsüz değilim. Ama kuvvetlide değil. Bu çocuk rahatsız etmeye başladı artık. Git başımdan diyorum benimle dalga geçiyor. Mesela sen bana 10 kere ben 1 kere vurayım diyor. Bana lütfen onu takma boş ver sen ne olacak gibi sanki tavsiyeler vermeyin. Bugün çıkışta anneme küfür edince artık yeter dedim. Yarın kavga çıkabilir maalesef. Ama hangi taraf galip gelir bilemem. Bana tavsiyeler verebilir misiniz lütfen :/ ne yapmalıyım? Biliyorum bu metin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :) . Çocuk benden 5,6 CM uzun. Ben ondan daha güçlüyüm demiyorum ama... Daha önce sadece 2 kez kavgaya girdim. Biraz taktik verebilir misiniz? Hepinize teşekkürler :)
bende şuan aynı durumdayım kavgayla işim olmaz ama çocuk korkak demesin diye edicem, o kavgada sen karşındakine tek bi yumruk bile atsan rahat uyursun o gece sorun yok.

Taktik istediğine göre dövüşmeyi bilmiyorsun. Fizik her şey değil ama avantaj. Ben o fizikte birisi olsam benden zayıf birisiyle kavga etmezdim bile, adil değil. Sana da ne taktik versek boş, o heyecanla yapamazsın zaten. "Ağzına yumruğu yiyene kadar herkesin bir planı vardır", o plan boşa gider muhtemelen. Testislere vurmak, çekiç mekiç falan da olmaz, doğru değil. Kavga edeceksen dayaktan kaçışın yok gibi, başka yollara bak.

Düzenleme: Kışkırtma yapmazsan ve ilk hamleyi sen yapmazsan o darp raporu iş görür. Şahit de varsa dadından yenmez.

Kavga sen istemezsen çıkmazki sen ona değil o sana küfür etmiş. Kendinde diyorsun hem uzun hem güçlü bence hiç bulaşma, rezil olma ama kavga kaçınılmaz olursa kulak ve buruna vur sağlam vurursan 2-3'te dağılır tabii karşılık veremezse :D

Ben hayatımda 1 defa kavga ettim o da karşı tarafın ertesi gün okula gelemeyecek hale gelmesi ile bitmişti. Koskoca hayatımda ne kişiliksiz insanlarla tanıştım ama sadece 1 defa kavga ettim. Şimdiye kadar bunca insanın arasında tek kavga bence benim müdüre gitme yönteminin işe yaradığını belirtiyor. :)
Arkadaş dayak yemekten kurtulabilir ama psikolojik zorbalık devam eder.
Benzer durumları ben de yaşadım. Eğer karşıdakinin gözünü korkutmazsan, devam eder bu durum.

@RİPX_009 dediklerimden gaza gelip, millete dalmayın lütfen :) Sorumluluk istemiyorum. Sadece bir tavsiye verdim.

Ben okulda böyle bir kavgaya karışmıştım. Müdüre gidince bir konuşuyorum bir konuşuyorum. Müdür dedi bunları disipline mi verelim yoksa vermeyelim mi diye. Bende sivilde başıma bela olmasınlar diye kalsın dedim. O günden beridir yanıma bir kez olsun yanaşamadılar. Gözlerini kaçırıyolar falan hoca ne dediyse artık.

Gerçi şu an okul değiştirdim unutmadılarsa iyi döverler.

İtibarın adına güçlü olmaya bak sen. Kavga et demiyorum; ama işler o raddeye gelince de karşındaki iri yarı güruh seni küçümsemesin. Böylelerinin içi boş oluyor genelde. Zekice bir hareket yaptığında ön göremiyorlar. Bir nevi primata benzetebilirsin böyle tipleri.

Müdüre danış, tutuşmaya başlar bu yarma.

Hocam dershane müdürüne şikayet ettim müdürün umurunda bile olmadı. Zaten ben şikayet ettikçe herkes beni korkak olarak belledi :( acaba dershaneden mi ayrılsam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı